Vești de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. Care e starea fiului șefului LPF, după 3 săptămâni de la accidentul rutier

Redacția IMPACT 02.10.2019, 11:42
Vești de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. Care e starea fiului șefului LPF, după 3 săptămâni de la accidentul rutier

Vin vești despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF. El este internat într-o clinică din Milano, după accidentul pe care l-a provocat și în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit.

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-ar fi îmbunătățit în ultimele zile, susțin surse citate de publicația mondenă WowBiz. Mario Iorgulescu ar fi început să se deplaseze prin salon, ajutat de apropiați.

Mario Iorgulescu e internat într-o clinică din Milano, Italia, el fiind scos din spitalul Elias din București și transferat acolo cu o aeronavă specială. Medicii de la București n-au recomandat transferul, dar familia a insistat.

Care e starea lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu este internat la clinica San Raffaele din Milano
Mario Iorgulescu este internat la clinica San Raffaele din Milano

Dezvăluirile despre starea de sănătate vin de la unul dintre apropiați.

„El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, conform sursei citate.

Mario Iorgulescu a ajuns la spital în urmă cu trei săptămâni, în urma unui accident rutier pe care l-a provocat după ce s-a urcat băut și drogat la volan.  După accident, a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias. Pentru tânărul în vârstă de 24 de ani, aflat în autoturismul pe care fiul șefului LPF l-a lovit, nu s-a mai putut face nimic.

Medicii de la București transmiteau că starea lui Mario este gravă, motiv pentru care s-au și opus transferului. Familia lui a insistat, însă, ca el să fie transferat.

Fiul președintelui LPF conducea un autoturism Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și, de asemenea, consumase cocaină.

Urmăriți Impact.ro și pe