Vestea săptămânii de la RCS-RDS. E vorba despre rețeaua Digi, cum obții 50% reducere

Stan Filon 22.02.2023, 16:39
Vestea săptămânii de la RCS-RDS. E vorba despre rețeaua Digi, cum obții 50% reducere

Digi RCS RDS vine cu un anunț foarte important pentru români, mai ales pentru cei care sunt în căutarea unei oferte serioase de telefonie. Gigantul telekom anunță că mai sunt doar câteva zile în care noii clienți mai pot beneficia la portare de o ofertă trăsnet!

Vestea săptămânii de la RCS-RDS

Așadar, Digi RCS RDS revine cu un anunț foarte important. Gigantul telekom a postat un anunț pe site-ul propriu prin care îi informează pe români că mai sunt doar câteva zile în care aceștia se pot bucura de o ofertă nemaiîntâlnită până acum.

Mai exact, românii care aleg să își porteze numărul de telefon din alte rețele, la Digi, vor avea niște avantaje fantastice. mai exact, aceștia vor beneficia de o reducere de nu mai puțin de 50% din prețul abonamentului. Vor plăti jumătate din abonament pentru nu mai puțin de 6 luni de zile!

Vestea saptamanii de la RCS-RDS
Vestea saptamanii de la RCS-RDS

Oferte pentru toate buzunarele

Prețurile sunt unele foarte mici, în comparație cu alte rețele, chiar și cele întregi. Cu această ofertă, însă, românii se pot bucura de serviciile Digi la un preț redus cu 50% pentru șase luni de zile. Nu se știe încă dacă oferta va fi prelungită de conducerea Digi, însă este posibil ca acestea să fie chiar ultimele zile de ofertă.

„Alege și tu beneficiile care ne-au transformat în rețeaua națională: acoperirea #1* din țară, preț avantajos & net nelimitat. Bucură-te de ultimele zile de campanie și prinde oferta”, scrie pe site-ul Digi.

Mai exact, clienții care se portează pot opta pentru abonamentul Optim 2, care costă în mod normal 2 euro pe lună, TVA inclus. Primiți minute nelimitate în rețea, 200 de minute naționale și internaționale și net nelimitat. Dacă alegeți această ofertă, veți plăti timp de 6 luni un abonament de doar 1 euro pe lună!

Mai puteți opta pentru oferta Digi denumită Nelimitat, unde vă veți bucura de net și minute nelimitate pentru prețul de 5 euro pe lună, cu TVA inclus. Dacă o alegeți acum, timp de 6 luni veți plăti doar 2,5 euro pe lună!

De asemenea, puteși alege și Optim 3, la un preț de 3 euro pe lună, TVA inclus. Veți avea minute nelimitate în rețea, văveți bucura de 300 de minute naționale și internaționale și internet nelimitat. Cu oferta care expiră în curând veți plăti doar 1,5 euro pe lună, timp de 6 luni!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...