Veste uriașă pentru fanii Tik Tok. Rețeaua socială a anunțat o lansare în premieră

Ana Anitoiu 27.06.2022, 11:33
Veste uriașă pentru fanii Tik Tok. Rețeaua socială a anunțat o lansare în premieră

Reprezentanții Tik Tok au anunțat o lansare în premieră ce va avea loc în această vară pentru fanii rețelei sociale. Surpriza va fi disponibilă atât pe platformele de streaming, cât și în magazine.

Ce va lansa Tik Tok

Mai exact, reprezentanții rețelei sociale au adunat unele dintre cele mai virale melodii de pe platformă într-un album ce va fi lansat și pe CD și vinil în cursul acestei veri. Șase single-uri de pe album ce vor fi difuzate pe platformele de streaming la data de 8 iulie.

Însă, albumul complet, numit „TikTok Classics: Meme and Viral Hits”, cu 18 melodii, va fi disponibil pe platformele de streaming şi în magazine mai târziu, în luna august.

Veste uriasa pentru fanii Tik Tok
Tik Tok va lasa un album

Despre ce melodii este vorba

Printre melodiile populare pe Tik Tok se numără „No Roots” a lui Alice Merton, și „Pieces” a lui Danilo Stankovic, ce au fost vizualizate de 3,4 milioane de utilizatori ai rețelei sociale.

„Să asculţi No Roots într-un nou context muzical este inspiraţional. Sunt entuziasmată de acest proiect şi abia aştept să văd cum va prinde viaţă”, a declarat Alice Merton.

Compilaţia ce va fi lansată de Tik Tok conține melodii tipice ce pot deveni virale pe această rețea sociale. Un exemplu este „Monkeys Spinning Monkeys”, o melodie folosită drept fundal muzical pentru multe videoclipuri lejere – peste 27,1 milioane.

O altă melodie de pe albumul ce va fi lansat de Tik Tok este „Wellerman (Sea Shanty)”, care a avut mare succes pe rețeaua socială la începutul anului trecut, după ce un poştaş scoţian numit Nathan Evans s-a înregistrat cântând acest cântec popular din secolul al XIX-lea.

Piesa „Wellerman (Sea Shanty)” a devenit virală printre utilizatorii Tik Tok. Brian May de la Queen şi compozitorul Andrew Lloyd Webber s-au numărat printre artiștii care au oferit propria versiune a cântecului, devenită la rândul ei virală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...