Vedeta TV din România care putea să ajungă soție de cioban. Acum toți bărbații suspină după ea

Beatrice Dumitru 20.12.2022, 13:16
Vedeta TV din România care putea să ajungă soție de cioban. Acum toți bărbații suspină după ea

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România și a recunoscut mereu că a muncit înainte de a deveni o persoană cunoscută. De asemenea, a mărturisit că ar fi putut să ajungă soție de cioban sau să lucreze la o fermă, însă acum este dorită de mulți bărbați.

„Puteam să devin soția unui cioban de la stână”

Vedeta a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să plece din locul în care s-a născut, dar dacă nu ar fi reușit să-și facă o carieră în televiziune s-ar fi dedicat vieții de soție. Este vorba despre Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care prezintă în fiecare zi vremea.

Ramona Olaru este o prezentă constantă în tabloidele româneşti din cauza vieţii sale amoroase, ea trecând până acum printr-o căsnicie. Într-un interviu pentru Ego.ro, superba blondă a mărturisit că ar fi putut ajunge soție de cioban sau ar fi putut să lucreze la fermă, dacă nu ar fi ajuns să lucreze în televiziune. Ea a mai spus că nu fuge de munca grea, fiind dispusă să se adapteze la orice situație.

Vedeta TV din România care putea să ajungă soție de cioban. Acum toți bărbații suspină după ea
Ramona Olaru este asistentă la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Cine știe, poate mă măritam cu vreun cioban la mine acolo, să am oi sau ceva. Dacă sunt de la fermă, niciodată nu știi. Oricum, mereu am zis că plec de acolo, nu mă mai întorc să stau, să locuiesc acolo. Dar, poate dacă nu prindeam trenul la momentul respectiv, oricând puteam să devin soția unui cioban de la stână sau să lucrez la ferma de vaci, unde și ai mei au lucrat. De acolo suntem. Nu am o problemă cu asta, am muncit foarte mult în domeniu. Am fost la sapă, la cules de porumb. Nu pot să mă mai gândesc acum că aș fi putut să fiu acolo. Dar pot să mă adaptez la orice. Mă pot adapta la orice muncă”, a spus asistenta de la „Neața” pentru Ego.ro.

„Am muncit atâția ani și merit să câștig mulți bani”

Ramona Olaru a mai afirmat că niciodată nu acceptă un proiect dacă nu i se oferă suma de bani pe care o cere, pentru că își dorește să fie recompensată pe măsură, pentru că a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi.

Mai sunt oameni care mă sună acum și îmi zic: „Uite, cineva vrea să facă o campanie cu tine! Cam câți bani vrei?”. Eu zic, nu știu, ca să dau acum o sumă, 10.000 de euro. Îmi zic: „Dar cine ești tu să îți dea atâția bani?”. Am muncit atâția ani și merit să câștig treaba asta. În plus, eu banii aceștia nu i-am avut până acum, pot să trăiesc fără ei. Ei rămân așa: „Cum adică nu ai avut banii ăștia și poți să trăiești fără ei?”. Păi nu i-am avut. Sănătate, dacă vrei bine, dacă nu, la revedere. Cred că acesta a fost motivul care m-a făcut pe mine să trec peste orice, să merg din ce în ce mai departe și să câștig din ce în ce mai mult. Dacă stăteam cu frica în sân probabil că nu mergea și acceptam orice și nu mai eram la fel de curată”, a adăugat Ramona Olaru.

Ramona Olaru a trăi o povrste de dragoste cu Cătălin Cazacu, fiind cerută în căsătorie, însă cei doi s-au despărțit la începutul lunii, după un an de relație.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...