Vedeta din România care și-a concediat soțul. ”M-a dat afară, ne certam în fiecare zi”

Iancu Andreea 23.09.2021, 08:50
Vedeta din România care și-a concediat soțul. ”M-a dat afară, ne certam în fiecare zi”

Viața celebrităților din România nu este nici pe departe atât de simplă precum pare din exterior, iar un exemplu concret vine de la vedeta care și-a concediat soțul, după ce discuțiile în contradictoriu au devenit un lucru la ordinea zilei. În ciuda mariajului fericit pe care îl afișează zi de zi, între cei doi au existat și momente tensionate, care au dus la decizii radicale. Soțul vedetei a povestit care a fost motivul pentru care se ajungea mereu la discuții în familie.

Cine este vedeta care și-a concediat soțul. Artista formează o familie frumoasă de ani buni cu partenerul ei de viață

De la vârsta de 16 ani formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, care ulterior s-a transformat într-o familie minunată. În ciuda unei relații ce pare să dureze de o viață, căsnicia dintre Andreea Bănică și Lucian Mitrea a trecut printr-o perioadă dificilă. Vedeta și-a concediat soțul după ce între ei au intervenit o mulțime de tensiuni, într-un timp în care el era cel care o impresaria. În urmă cu câțiva ani, Andreea și Lucian au trecut printr-o etapă dificilă în relația lor, de altfel extrem de echilibrată și armonioasă, în special după venirea pe lumea a micuților lor.

Deși par a fi cuplul perfect, în realitate, Andreea Bănică și Lucian Mitrea se comportă ca orice altă familie obișnuită. Cei doi au momente în care nu se înțeleg și astfel intervin unele tensiuni. Astfel de episoade s-au petrecut cu precădere în urmă cu mai mulți ani, pe când Lucian era impresarul artistei. Soțul vedetei a recunoscut că a existat o perioadă în care petreceau timpul împreună non stop, iar asta a dus la apariția unor conflicte. Pentru a scăpa de aceste situații, Andreea ar fi decis să își concedieze soțul, practic omul care o impresaria.

Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva, a dezvăluit Lucian Mitrea la Antena Stars.

Care este vedeta din România care și-a concediat soțul
Andreea Bănică și Lucian Mitrea, alături de cei doi copii ai cuplului

Cei doi soți obișnuiesc să se certe pe What’sApp

De peste 26 de ani, Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu. Astfel că în toată această perioadă au trecut prin lucruri frumoase, dar și mai puțin plăcute, pe care însă au învățat împreună să le gestioneze. Cei doi au împreună o fiică, pe Sofia, și pe Noah, un băiețel extrem de simpatic. De când au devenit părinți, cuplul este mult mai sudat și mai responsabil, astfel că aceștia au reușit să se ocupe în aproape aceeași măsură de copiii lor, în ciuda programului pe care, de exemplu, Andreea îl are prin prisma meseriei.

Totuși, în relația lor au apărut uneori și situații de conflict, pe care însă Andreea și Lucian au învățat să le gestioneze. Artista recunoștea la un moment dat că o soluție pentru a ține certurile departe de copii este pentru ei să le poarte în mediul online. Astfel, cele mai multe discuții din familia lor au loc pe What’s App, în acest fel păstrându-și vorbele dure sau nervii departe de micuții lor.

Ne certăm puţin, iar apoi unul lasă de la el. Sunt situaţii şi situaţii. Nu pot spune că el are mai mult sau eu mai puţin. El este un tată foarte implicat. Uneori chiar mă deranjează. El ştie tot, face tot. Dacă ar putea, i-ar da el ţâţă. Schimbă scutece, îi face băiţă, îl smotoceşte, îl ia şi-l învîrte pe sus. Nu, nu ne certăm niciodată faţă în faţă, ci prin mesaje pe What’s App. Eu am spus că nu vreau niciodată să mă cert cu soţul meu, să plec de acasă sau să ţipăm. Ne ciondănim şi pe acasă, dar cu o limită. Nu aşa încât să creăm o tensiune în faţa Sofiei, a recunoscut cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...