EXCLUSIV

Vedeta din România care nu are haine de iarnă. ”Nu folosesc nici măcar fulare” (Exclusiv)

Iancu Andreea 07.01.2022, 17:04
Vedeta din România care nu are haine de iarnă. ”Nu folosesc nici măcar fulare” (Exclusiv)

Chiar dacă pare bizar, există mulți oameni care nu apreciază deloc sezonul rece, motiv pentru care ar da orice pentru a nu petrece nici măcar o clipă la temperaturi scăzute. Același lucru se întâmplă și cu vedeta din România care nu are deloc haine de iarnă. Aceasta a reușit să elimine din garderobă multe piese clasice pentru oamenii obișnuiți în sezonul rece. Dezvăluirile neașteptate au fost făcute pentru redacția playtech-impact.ro.

Care este vedeta din România care a recunoscut că nu are haine de iarnă

Una dintre cele mai celebre cântărețe din țara noastră a făcut de curând o mărturisire neașteptată despre preferințele sale stilistice. Vedeta a recunoscut că nu are haine de iarnă, deși se presupune că locuiește în România, unde temperaturile din sezonul rece scad și sub 0 grade Celsius. Cu toate acestea, artista a precizat că a găsit o soluție astfel încât să reziste frigului, dar să țină cont și de preferințele sale.

Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre, a vorbit recent, într-un interviu exclusiv pentru playtech-impact.ro, despre faptul că nu se împacă deloc cu vremea rece din lunile de iarnă. De aceea, vedeta a ales, spre surprinderea tuturor, să nu își încarce garderoba cu ținute groase, păstrând doar câteva paltoane pentru a-i ține de cald în sezonul rece.

„Nu-mi place frigul, nu am haine groase pentru perioada asta pentru că am fost mai mult plecată. Aș putea să-mi iau haine groase, dar parcă nu aș putea să mă acomodez cu ideea, nu vreau să mă supun vremii. Nu suport, am vreo două-trei paltoane, e maximum ce pot pune pe mine. În rest numai gecuțe din piele…Am vreo zece fulare, dar nu folosesc niciodată vreunul”, a dezvăluit Andreea Antonescu pentru playtech-impact.ro.

Cin este vedeta din România care nu are haine de iarnă
Andreea Antonescu a ales SUA pentru vacanța de iarnă

Andreea Antonescu a petrecut sărbătorile în America, alături de fiica sa și fostul soț

Pentru că deține o locuință în Las Vegas, Andreea Antonescu nu ezită să treacă Oceanul ori de câte ori își dorește. De această dată a luat-o și pe fiica sa, Sienna, alături de care a petrecut sărbătorile. Cântăreața a zburat în Statele Unite chiar înainte de Crăciun, fiind însoțită și de mama sa și alegând să renunțe la evenimentele de Revelion pe care le onora în anii trecuți.

„Am vrut să fac Crăciunul cu Sienna, așa că am renunțat la tot și am plecat. Mă voi întoarce în țară la finalul lunii”, a declarat artista pentru sursa citată.

Totodată, Andreea Antonescu a ales această destinație și pentru că vremea este mult mai prietenoasă în America, în această perioadă. Pe de altă parte, ea și Traian Spark, fostul său soț și tatăl Siennei, au petrecut timp împreună de dragul fiicei lor. Cu toate acestea, vedeta a ținut să menționeze că nu există vorba despre o împăcare între cei doi foști parteneri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...