Vedetă din România, apariție fierbinte după despărțirea de iubit. Cum a fost surprinsă, chiar de ziua ei de naștere

Ioana Bucur 19.08.2022, 08:19

A fost petrecere de pomină în lumea showbiz-ului. O vedetă din România tocmai a bifat o apariție fierbinte după despărțirea de iubit. Și-a transformat ziua de naștere într-un eveniment de cinci stele. Lista invitaților a inclus nume uriașe de la noi din țară, precum Loredana, Antonia și Alex Velea, iar localul ales a fost unul cu totul special. Cu toate astea, sărbătorita a fost cea care a atras toate privirile.

O vedetă din România s-a distrat de minune la scurt timp după despărțirea de iubit

Este din nou singură, însă a dovedit că se poate distra de minune chiar și la scurt timp după despărțirea de iubit. În plus, arată parcă mai bine ca oricând. Ema Uta, make-up artistul care a dobândit, în ultimii ani, statutul de vedetă în showbiz-ul românesc, și-a sărbătorit ziua de naștere dând o petrecere fabuloasă. Localul ales a fost un club de fițe din Capitală, proaspăt deschis, iar distracția a durat până spre dimineață.

Așa cum era de așteptat, atât Ema Uta cât și invitații au publicat pe platformele de social media câteva imagini de la petrecere. Make-up artista a plecat către eveniment împreună cu Antonia, care îi este nu doar prietenă, ci și clientă veche. Cântăreața a ales o ținută provocatoare, o rochie mulată cu decolteu adânc și o crăpătură îndrăzneață pe picioare.

Vedeta din Romania, aparitie fierbinte dupa despartirea de iubit. Cum a fost surprinsa, chiar de ziua ei de nastere

Apariție fabuloasă, sărbătorita a atras toate privirile celor prezenți

Sărbătorita a fost cea care a atras toate privirile. Vedeta a strălucit, la propriu, într-o rochie scurtă aurie, cu efect metalizat, de la care nu au lipsit decolteul generos și două crăpături laterale ce urcau până la șold. Câteva ore mai târziu, pentru a doua parte a petrecerii, aceasta și-a schimbat ținuta, alegând o fustă scurtă maro, mulată pe corp și un top asemănător unui sutien de la un costum de baie.

Invitații s-au distrat de minune, atmosfera fiind întreținută de nimeni alții decât Loredana Groza și Alex Velea, iar din boxe s-au auzit și piesele lui Jador. Loredana, care a venit însoțită de fiica sa, Elena Boncea, a cântat și a dansat cu petrecăreții până dimineața.

De pe lista invitaților nu a lipsit nici Roxana Răducu. Larisa Udilă a fost și ea prezentă la petrecerea Emei Uta, făcându-și apariția într-o rochie verde smarald spectaculoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...