Vedetă de la Pro TV, acuzată că „s-a milogit” ca să câștige un concurs. „Mă copiază în tot ce fac”

Mihnea Tălău 26.01.2023, 08:24
Vedetă de la Pro TV, acuzată că „s-a milogit” ca să câștige un concurs. „Mă copiază în tot ce fac”

Cu toate că show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a încheiat, printre concurenți încă mai există fricțiuni. Cu toate că au stat săptămâni bune în jungla din Republica Dominicană, Bia Khalifa o acuză pe fosta sa colegă Anisia Gafton că s-a cățărat pe spatele ei.

”Nu a câștigat pe drept, a câștigat că s-a milogit”

Bia a desființat-o pe Anisia, acuzând-o că ”mă copiază foarte mult, îmi copiază ideile de la postări”. Ea a spus și cine ar fi trebuit să câștige competiția.

„Încă mai țin legătura cu cei din junglă cu care am fost în Dominicană. De exemplu, cu Mara Bănică încă mai vorbesc, cu Giani Kiriță și Cristi Mitrea. Restul am văzut că îmi urmăresc postările de pe conturile mele de socializare. Ei sunt fanii mei. De exemplu Anisia Gafton s-a ridicat pe spatele meu, pentru că eu sau Giani Kiriță trebuia să câștigăm competiția, nu ea.

Ea mă copiază foarte mult, îmi copiază ideile de la postări. Îmi trimit prietenii mei filmulețe în care văd cum ea îmi fură ideile pe care eu le postez. Pentru Anisia, eu reprezint o sursă de inspirație. Anisia nu trebuia să câștige marele trofeu, nu merita! Ea s-a milogit indirect, dar strategic, încât să strângă voturile telespectatorilor din milă. Nu a câștigat pe drept, a câștigat că s-a milogit”, a declarat Bia Khalifa, pentru Click,ro.

vedete sunt celebru
Vedetele show-ului

Rebela Bia nu a iertat pe nimeni

Nu numai acum se simt resentimentele. Cele două au avut numeroase discuții contradictorii și pe parcursul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Spre exemplu fostele concurente s-au contrat atunci când actrița de comedie, în calitate de lider al echipei, i-a spus Biei să spele vasele, lucru care a enervat-o la culme pe excentrica blondă.

„Vreau să speli vasele, că uite câte sunt aici. Dacă poți!”, i-a spus Anisia Gafton.

Bia Khalifa nu s-a conformat, a reacționat vehement la spusele colegei sale de junglă.

„Înțeleg că ești lider, dar stai puțin. Pe mine nu mă interesează, nu mă trezești din somn când a plouat cu o zi în urmă să spui că vasele nu sunt spălate. Nu mă interesează, hainele mele nu sunt spălate!”, i-a răspuns Bia.

Pe parcursul competiției, rebela Bia a fost implicată, în mai multe discuții aprinse. Ea l-a înjurat pe Cornel Palade și a îmbrâncit-o, scuipat-o și jignit-o pe Ami. Avestea sunt și motivele pentru care șefii din producție au decis descalificarea sa din celebrul show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...