Vedeta cu greutate pe care internetul abia o recunoaște. Cine se ascunde în această imagine

Beatrice Dumitru 14.03.2023, 14:24
Vedeta cu greutate pe care internetul abia o recunoaște. Cine se ascunde în această imagine

Este considerată sex-simbolul anilor 1990 și a frânt inimile a milioane de bărbați. Cu ocazia împlinirii vârstei de 65 de ani, o celebră actriță de la Hollywood a avut o apariție de nerecunoscut în fotografii. Ea a împărtășit pe Instagram cu cei 3,6 milioane de urmăritori ai săi câteva imagini cu ce a făcut de ziua sa.

Cin este actrița de nerecunoscut la 65 de ani

Actrița a postat pe Instagram câteva imagini cu ocaziei zilei sale de naștere, pentru că pe 10 martie a împlinit vărsta de 65 de ani. Ea s-a distrat și și-a transformat look-ul cu o pereche de buze roșii supradimensionate făcute din bomboane. Bomba blondă a purtat și o pereche de ochelari cu rame mari și negre, iar părul era dezordonat ca și cum tocmai se trezise.

Sharon Stone, starul din Basic Instinct, căci despre ea este vorba, apare întinsă pe pat și îmbrăcată într-o pijama din bumbac de culoare neagră. „Gata, am făcut-o și pe asta! De ziua mea, am intrat în rândul lumii de la Hollywood”, a scris actrița, în descrierea imaginilor.

Vedeta cu greutate pe care internetul abia o recunoaște. Cine se ascunde în această imagine
Sharon Stone la 65 de ani.

A pierdut custodia copilului din cauza filmului „Basic Instinct”

Că câteva zile înainte de aniversarea sa, celebra Sharon Stone a fost invitată la podcastul „Table for Two”, unde a vorbit despre drama trăită după divorțul de jurnalistul Phil Bronstein, cu care a fost căsătorită din 1998 până în 2004. Atunci ea a pierdut custodia fiului lor Roan, pe care îl adoptase împreună cu acesta.

Sharon Stone a spus că rolul ei din thrillerul psihologic „Basic Instinct” al lui Paul Verhoeven, din 1992, a fost „arma împotriva ei” în lupta pentru custodia băiatului, acum în vârstă de 22 de ani.

Am pierdut custodia copilului. Când judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, băiețelul meu mic: „Știi că mama ta face filme erotice?” De exemplu, acest tip de abuz din partea sistemului, că eram considerată un părinte indecent, pentru că am făcut acel film”, a spus Sharone Stone, potrivit The Guardian.

Actrița a mai mărturisit că decizia judecătorului de a-i lua copilul i-a creat probleme cardiace și a fost internată în acel an în spital. „Mi-a frânt inima. Mi-a rupt literalmente inima”, a afirmat starul din „Basic Instinct”.

Cariera lungă a lui Sharon Stone a fost în mare parte definită de nuditatea din filmul care a făcut-o celebră și a spus că a fost supărat când colegii prezenți la ceremonia de decernarea a Globurilor de Aur, în 1993, au râs când numele ei a fost citit ca nominalizat.

A fost oribil. Am fost atât de umilită. Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol? Cât de sfâșietor? Cât de înspăimântător? Să încerc să duc acest film complex, care învingea toate limitele și toată lumea protesta împotriva, și împotriva presiunii. Am dat o audiție pentru el timp de nouă luni. L-au oferit altor 13 persoane și acum râzi de mine. Am vrut doar să mă târăsc într-o gaură”, a adăugat actrița.

Primul rol major al lui Sharon Stone a fost Lori în blockbuster-ul ”Total Recall” (1990), regizat de Paul Verhoeven, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal. În acelaşi an, a pozat pentru revista Playboy. Rolul vieţii sale a fost Ginger McKenna, în filmul ”Casino” al lui Martin Scorsese, în care l-a acompaniat pe Robert De Niro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...