Vedeta care pleacă de la Pro TV după cinci ani. A ales chiar concurenţa, Antena 1. „Am primit cu bucurie oferta”

Andra Daoud 08.03.2022, 16:43

Încă o vedetă părăsește postul Pro TV și pleacă la „concurență”. Diva a bătut palma cu Antena 1, iar prima ei apariție la acest post va fi în câteva zile. După cinci ani în care a avut contract cu Pro TV, actrița a ales să facă o schimbare și să se dedice altui tip de proiecte, la televiziunea din grupul Intact. Despre cine este vorba și cum a anunțat schimbarea.

Vedeta care pleacă de la Pro TV după cinci ani

Monica Bîrlădeanu părăsește postul Pro TV și a bătut palma cu Antena 1. Actrița care a jucat în producția marca Pro „Vlad” va putea fi văzută pentru prima dată la Antenă duminica aceasta, la emisiunea iUmor, unde va fi cel de-al patrulea jurat. Este doar primul proiect dintr-o serie mai lungă, după cum a anunțat chiar actrița, într-o postare pe Facebook.

În câteva imagini 5 ani minunați cu emisiuni, seriale, rating-uri, drame, emoții și bâlbe… pentru care mulțumesc Pro TV-ului și tuturor celor pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat acolo. Iau cu mine mai departe amintirile faine, lecțiile importante și ambiția cu care am văzut că lucrați la orice proiect, indiferent de anvergura lui…

(Aplauze) la scenă deschisă, cu capul înclinat. Mulțumesc, Pro TV, mulțumesc și vouă tuturor celor care m-ați urmărit toți anii aceștia; sunteți minunați, iar eu sunt recunoscătoare! Pentru mine povestea merge mai departe!”, a scris Monica Bîrlădeanu în dreptul câtorva imagini din cei cinci ani de Pro TV.

Vedeta care pleacă de la Pro TV după cinci ani. A ales chiar concurenţa, Antena 1. „Am primit cu bucurie oferta”
Mesajul postat de Monica Bîrlădeanu

Prima apariție la Antena 1, în calitate de jurat

Monica Bîrlădeanu va sta alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la masa juriului, în ediția de duminică seara a emisiunii iUmor. Frumoasa actriță s-a declarat entuziasmată de noua postură și a spus:

Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu mult entuziasm”, potrivit SpyNews.

Chiar dacă rolul de jurat iUmor va fi doar pentru o ediție, actrița spune că vor urma și alte proiecte în care se va implica, dar deocamdată nu poate dezvălui mai multe. Monica Bîrlădeanu a jucat în serialul marca Pro „Vlad”, unde a interpretat rolul Carlei. În trecut, a prezentat emisiunea „Ferma vedetelor” la același post.

Monica Bîrlădeanu are în portofoliu mai multe filme de succes, atât lung-metraje, cât și seriale. A jucat în „Moartea domnului Lăzărescu”, „Despre oameni și melci”, „Faci sau taci”, „Francesca” și a avut un rol și în serialul american „Lost”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe