Valentina Pelinel, dezvăluiri din intimitatea casei: „Cu soţul meu stau seara. Petrecem uneori şi două, trei ore în care…”

Andreea Bisinicu 17.11.2020, 21:23
Valentina Pelinel, dezvăluiri din intimitatea casei: „Cu soţul meu stau seara. Petrecem uneori şi două, trei ore în care…”

Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul mariajului ei cu Borcea. Ce spune fostul fotomodel despre viața în cuplu, alături de Cristi Borcea: „Cu soţul meu stau seara. Petrecem uneori şi două, trei ore în care…”

Valentina Pelinel, secretul mariajului ei fericit cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt într-o relație de mai bine de șase ani și au împreună trei copii tare frumoși.

Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul mariajului ei cu Borcea. Chiar dacă ambii au fost aspru criticați, atunci când și-au recunoscut relația, faimoasa blondină și fostul acționar de la Dinamo au o căsnicie de invidiat, iar Valentina Pelinel spune că secretul unui mariaj fericit este comunicarea:

„Comunicarea este cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, a spus fostul model, potrivit Wowbiz.

În iulie 2020, Cristi Borcea și actuala lui soție au fost invitați la Antena Stars, unde au avut prima lor apariție într-o emisiune TV. Cei doi îndrăgostiți au vorbit despre cât de mult se iubesc și cum dragostea este cea care i-a ajutat să treacă peste toate greutățile pe care le-au avut de înfruntat.

„Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina Borcea la “Star Matinal”, potrivit Spynews.

Copiii lui Cristi Borcea si ai Valentinei Pelinel
Copiii lui Cristi Borcea si ai Valentinei Pelinel

Cristi Borcea a pus ochii pe Valentina Pelinel încă din 2007

Se pare că fostul acționar de la Dinamo ar fi pus ochii pe frumoasa Valentina în 2007, la nunta ei cu Cristian Boureanu. Potrivit celor de la Wowbiz, Borcea a dansat cu mireasa, a glumit şi a făcut schimb de numere de telefon. La acea vreme, Cristi Borcea se împărţea între două femei, Alina Vidican, amanta cu care avea o relație de opt ani de zile şi soţia lui, Mihaela.

Alina Vidican a mărturisit, la acea vreme, că a crezut că relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel ajunsese la sfârșit:

„Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, declara acum câțiva ani Alina Vidican.

Anii au trecut, Cristi Borcea a divorțat de Alina Vidican, iar Valentina a decis să pună punct căsniciei cu Boureanu, după nouă ani de mariaj.

Urmăriți Impact.ro și pe