Va merge Gigi Becali anul acesta la Slujba de Înviere? Răspunsul uluitor oferit de finanțatorul FCSB

Marian Cărăvan / 16.04.2020, 13:59
Va merge Gigi Becali anul acesta la Slujba de Înviere? Răspunsul uluitor oferit de finanțatorul FCSB

Regulile impuse de autorități din cauza crizei sanitare se pare că nu îl pot opri pe Gigi Becali. Mai ales acum când se apropie Paștele, finanțatorul FCSB fiind recunoscut ca un om credincios. Oare va merge Gigi Becali anul acesta la Slujba de Înviere?

Va merge Gigi Becali anul acesta la Slujba de Înviere? Răspunsul uluitor oferit de finanțatorul FCSB

Gigi Becali nu concepe să rămână acasă în noaptea de Înviere și a anunțat că va acționa ca voluntar pentru a duce Lumina Sfântă credincioșilor.

Latifundiarul din Pipera spune că are declarație eliberată chiar de biserică și că va ieși afară în noaptea de Înviere, fără să-și facă griji.

„Ce președinte nu ar avea intenții bune cu poporul lui? El trebuie să înțeleagă un lucru și plus de asta a greșit el.

Nu poți să spui tu așa zisele protocoale cu biserica ortodoxă. El trebuie să dea înapoi. Eu unul mă duc la biserica, eu am hârtie din parohia bisericii, eu fac parte din strana bisericii, particip la săvârșirea Sfintelor Taine și a slujbei”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

„Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei, da?”, a mai declarat finanțatorul FCSB.

L-a sunat pe ministrul Macel Vela. Ce a vrut să-i transmită Gigi Becali

În ideea că vrea să fie voluntar în noaptea de Înviere, pentru a le aduce credincioșilor Lumina Sfântă, Gigi Becali și-a permis să-l sune pe ministrul Internelor, Marcel Vela.

„Ce a făcut ministrul Vela cu o seară înainte a fost mărturisire. A dat posibilitatea oamenilor respectând acele ordonanțe. Acolo scrie voluntariat. Dacă oamenii au această tradiție sfântă, aceasta trebuie respectată. Dacă va fi dat afară și va pleca, ucenicie va fi pentru el, dacă va da înapoi, își va pierde toată dreptatea lui de om.

Cât să coboare omul până jos la bloc, să ia lumina, dacă și asta ne e interzis, înseamnă că ne pierdem toată credința. Ei nu văd statistica, să se uite puțin la popoarele ortodoxe, să se uite puțin să vadă câți au murit in altă parte și câți au murit la noi, să se uite pe hartă.

Eu l-am sunat pe Vela, dar are telefonul închis. Am vrut să îi zic, că ‘ce ai făcut tu, ai făcut mărturisire’”, a mai spus Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI