Va demisiona sau nu șeful Poliției Române după scandalul cu interlopii? Răspunsul oficial

Rădulescu Valentin 29.08.2020, 20:09
Va demisiona sau nu șeful Poliției Române după scandalul cu interlopii? Răspunsul oficial

Poliția Română a decis să clarifice lucrurile și să spună dacă șeful Poliției Române este nevoit să demisioneze sau nu după ce s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu la o oră târzie. De asemenea, autoritățile au publicat pe Facebook un post prin care le răspunde oamenilor la mai multe întrebări referitoare la scandalul cu interlopii.

Este necesar ca șeful Poliției Române să demisioneze?

După ce au apărut imaginile surprinse de camerele de supraveghere în care se vede cum șeful Poliției Române s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu, au apărut și mai multe reacții negative din partea oamenilor. Mulți susțin că acesta ar trebui să își dea demisia pentru că a făcut ceva ilegal, dar autoritățile au venit cu argumente care susțin că tot ce a făcut Vasilescu se încadrează în regulile scrise ale instituție, iar astfel a rezolvat o problemă serioasă.

„Trebuie să–și dea demisia chestorul Vasilescu? Credem că argumentația prezentată de noi mai sus oferă în mod implicit și răspunsul: șeful Poliției Române și-a făcut datoria în mod eficient, rezolvând o problemă complicată, conform regulilor scrise sau cutumiale ale instituției noastre.”, a scris Poliția Română pe pagina oficială de Facebook.

Va demisiona sau nu șeful Poliției Române după scandalul cu interlopii? Răspunsul oficial
Sursă Foto: captură observator

De ce nu au fost chemați la sediul Poliției membrii clanului Duduianu?

De asemenea, mulți au susținut că problema se putea rezolva și altfel, evitând ca șeful Poliției să se întâlnească membrii clanului pe timpul nopții. În urma acestor afirmații, autoritățile au declarat că ar fi fost un dezavantaj tactic dacă se întâmpla acest lucru, iar în cele din urmă ar fi putut să refuze să se prezinte la sediu.

„De ce nu au fost chemați membri familiei la discuții în sediul Poliției? Pentru că s-ar fi creat un dezavantaj tactic, aceștia putând refuza să se prezinte. (în general, aceste persoane sunt aduse la Poliție cu mandate de aducere!”

Urmăriți Impact.ro și pe