Unul dintre candidaţi a făcut de râs Jandarmeria. Ce a descoperit în timpul examenului. E o situaţie ruşinoasă

Nicu Stan 27.10.2021, 13:41
Unul dintre candidaţi a făcut de râs Jandarmeria. Ce a descoperit în timpul examenului. E o situaţie ruşinoasă

Unul dintre candidaţi a făcut de râs Jandarmeria la examenul de admitere. Ce a descoperit în timpul examenului. Este o situaţie ruşinoasă, de altfel recunoscută de comandantul IJJ Prahova . Vedeți toate amănuntele incredibile, în articolul de mai jos.

Jandarmeria s-a făcut de râs. Ce s-a întâmplat la ultimul examen de admitere, unde notele de 2,80 au fost transformate în 10

O contestație care a fost depusă de unul dintre candidații din Prahova după examenul pentru Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi, unde notele de 2 și 3 au fost transformate în 10 întrucât subiectele distribuite au fost greșite, dezvăluie hibele organizaționale cu care s-au confruntat candidații când au susținut examenul.

Candidatul spune în contestația depusă că le-a explicat asistenților din sală faptul că a primit subiecte dintr-o altă sesiune, însă, supraveghetorii nu l-au crezut.

Candidatii au dat examen pe subiecte vechi, iar grila de corectare era pentru subiectele noi
Candidatii au dat examen pe subiecte vechi, iar grila de corectare era pentru subiectele noi

Câți candidați s-au prezentat la examen

Cei 11 candidați care au susținut examenul la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Prahova au primit subiecte vechi, iar corectura s-a făcut după grila subiectelor care ar fi trebuit să fie date. Şapte dintre candidați au susținut examen pentru Şcoala de subofiţeri Drăgăşani şi 4 pentru Şcoala de subofiţeri Fălticeni.

”La înmânarea subiectelor, mi-am dat seama că ele sunt cele din sesiunea trecută, dar nu sunt eu în măsură să comentez alegerile comisiei de examen. Surpriza avea să vină la corectarea grilei după barem, atunci când grila de corectare a fost cea a subiectelor unice date pe toată țara, și nu a subiectelor ce ni s-au dat în sala de examen unde eram prezent”, a scris unul dintre candidații care au susținut examenul la IJJ Prahova în contestația obținută de Gândul.

Comandanul IJJ Prahova i-a îndemnat pe candidați să depună contestații

Candidatul a primit un punctaj de 2,80, din care 1 punct a fost acordat din oficiu. După, în urma contestației a obținut nota 10. Conform acestuia, însuși comandantul IJJ Prahova ar fi recunoscut greșeala și i-a îndemnat pe candidați să depun contestații.

Centrul de examen din cadrul IJJ Prahova ar fi printat greșit alte subiecte și astfel, candidaților le-au fost înmânate subiecte diferite față de candidații din restul centrelor de examen.

Europo, despre situația creeată la examenul organizat de Jandarmerie

Sindicatul Europol reclamă situațiile ”absurde” din timpul concursului organizat de Jandarmerie, atât în Prahova, unde notele unor candidați au fost mărite de la 2,50 la 10, cât și în Botoșani, unde un candidat a fost pus să își facă nevoile într-o sticlă, în sala de examen.

”De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2,50. Jandarmeria Română, o instituție a absurdului! După ce zilele trecute auzeam cum un candidat nu a fost lăsat să își satisfacă nevoile fiziologice la toaletă și a fost nevoit să folosească o sticlă, chiar în sala de examen, acum vedem cum candidați notați inițial cu 2,50 au ajuns să fie admiși cu nota 10”, a scris Europol pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe