Unde se poate vinde păr natural și cât plătesc firmele pentru un păr lung și sănătos

Daria Petrescu 29.10.2020, 09:27
Unde se poate vinde păr natural și cât plătesc firmele pentru un păr lung și sănătos

În ultimii ani, vânzarea părului a devenit ceva normal. Există și firme, care plătesc bani grei pentru podoaba capilară a celor dornici să o vândă. Însă, este foarte important, ca înainte de a lua o așa decizie, să cântăriți bine toate variantele. Mulți dintre cei care vor să își vândă părul, se pot lăsa păcăliți de ofertele false venite din partea „jepcarilor”. Iată câteva sfaturi, în cazul în care vreți să vă vindeți părul.

Unde se poate vinde păr natural

Atunci când vine vorba despre vânzarea părului natural, lucrurile sunt destul de simple. Anunțuri date de cei care vor să vă cumpere podoaba capilară, puteți găsi pe site-uri celebre, cum ar fi OLX.ro sau anuntul.ro. Evident că sunt mulți cei care vor să profite din plin de această marfă valoroasă.

Cu toate astea, cercetați bine înainte de a văvinde părul. Cereși mai multe opinii și aflați dacă se merită sau nu să faceți acest pas. Dacă aveți părul lung și vă gândiți să îl tăiați, există cumpărători din întreaga lume care ar plăti un preț bun pentru păr. Pentru unn păr care ajunge la o lungime de 20 de cm, puteți primi 1200 de lei, potrivit lajumate.ro. Aici este precizat că prețul este negociabil.

Mai există și variant părului donat, în cazul în care nu vreți să faceți asta pentru bani. Trebuie să știți că nu tot parul este vândut. Unele texturi și culori sunt mai puțin dorite de cumpărători care se așteaptă să facă peruci și aplicații scumpe.

Alegeți ca părul vândut să fie natural
Alegeți ca părul vândut să fie natural

Este foarte important ca părul să fie sănătos, strălucitor și tratat cu măști care să îl facă moale, devenind astfel atractiv pentru doritori. Cu cât parul este mai lung și mai sănătos, cu atât este mai mare prețul plătit pentru acesta.

Ce trebuie să faci înainte să îți vinzi părul

-Părul netratat, cunoscut ca părul „virgin”, obține un preț mult mai mare decât vopsitele, părul chimic netezit sau permanent. În cazul în care părul tău nu este natural, prețul primit pe el este mai mic. Astfel că, evită să ai părul degradat.

– Atunci când vă decideți să vă vindeți părul, nu mai folosiți uscătorul de păr, ciocolată, sculptură sau alt dispozitiv de coafare. Uscătorul de păr usucă, așa că evitați să faceți asta cu câteba zile înainte de a vă vinde părul. Considerați că îi oferiți o detoxifiere.

– Atunci când vă spălați pe cap, nu mai folosiți șampon fără sulfat. Acesta usucă părul și îl face mai predispus la spargere. Evitați, de asemenea, să vă spălați părul în fiecare zi.

Dacă nu mai faceți asta, puteți avea un păr sănătos și strălucitor. Spălați cu un șampon natural de două până la trei ori pe săptămână pentru a menține părul sănătos.

-este important ca părul să crească în mod egal. Cu cât aveți părul mai mare cu atât veți primi bani mai mulți. Majoritatea cumpărătorilor doresc părul cu aceeași lungime.

Îndepărtați ușor părul pentru a elimina capetele duble. Unul dintre cele mai importante lucruri pe trebuie să le faceți înainte de a lua decizia, este să aveți un păr îngrijit, natural. Acest lucru vă poate aduce un beneficiu material.

Urmăriți Impact.ro și pe