Las Fierbinți este unul dintre cele mai urmărite seriale românești din ultimii ani. În curând va începe un nou sezon, pe care telespectatorii îl așteaptă cu sufletul la gură. Din cauza pandemiei de coronavirus, filmările au fost întrerupte, fiind reluate mai târziu, Astfel că, din 7 septembrie, vom urmări din nou peripețiile celor mai îndrăgiți actori, într-un nou sezon.
Localitatea Fierbinți-Târg a devenit unul dintre cele mai vizitate locuri și asta pentru că acolo se filmează serialul. Iată ce se întâmplă în localitate când ajunge echipa PRO!
Fierbinţi-Târg, judeţul Ialomiţa, din inima Bărăganului, s-a transformat peste noapte într-un veritabil platou de filmare al unui serial de succes de la Pro TV. Serialul La Fierbinți se filmează de 8 ani ani de zile în această localitate, spre fericirea localnicilor, care se simt mândri. Și asta pentru că satul a devenit o atracție turistică.
Puțini sunt, însă, cei care știu că primele cadre din serial au fost filmate în Fierbinții de Jos, sat care aparține de Firbinți-Târg. Acesta a devenit între timp oraș. Unul dintre cele mai importante locuri din sat este grădiniţa din oraş, pe care actorii o folosesc pe post de primărie. Clădirea mică şi vopsită în roşu îşi păstrează arhitectura veche. Aceasta se ține de mai bine de jumătate de veac.
Barul în care se petrece o bună parte din acţiunea serialului „Las Fierbinţi“ se află aproape de marginea oraşului. Intrarea este acoperită de doi copaci şi încadrată de navete de bere. Exact așa cum telespectatorii văd seară de seară în serial. Pe o pancartă din lemn stă scris mesajul „Welcome Las Fierbinţi“.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]Barul lui Bobiță este de fapt, în realitate, barul al lui Cristian Sauciuc (52 de ani), cunoscut în tot Fierbinţiul sub numele de „Neamţu’“. El și-a deschis barul după ce a lucrat mai mulți ani în Germania. S-a întors în România, cu gândul de a porni o afacere, care de altfel, nu aducea prea mult profit.
„Nici prin cap nu mi-a trecut că o să ajung vreodată să văd că se fac seriale în barul meu. Nu este o afacere în sine. L-am deschis aşa, dintr-o ambiţie. Să avem şi noi, eu cu soţia, un loc al nostru care să ne fie proprietate“, spunea în urmă cu ceva ani bărbatul, pentru Adevărul.
„Colaborarea mea cu cei din serial s-a întâmplat pur şi simplu. Au venit la mine la poartă, le-am arătat barul şi le-a plăcut. Au montat mesele şi ce mai vedeţi dumneavoastră pe aici şi asta a fost tot. Eu sunt foarte încântat de faptul că au ales barul meu. Au mai fost şi prin alte părţi din oraş, dar aici, la mine, le-a plăcut cel mai mult“, a mai adăugat Cristian Sauciuc.
Serialul „Las Fierbinţi“ a debutat pe micile ecrane pe 1 martie 2012, iar de atunci a înregistrat o audiență record. Fiecare sezon a fost urmărit cu sufletul la gură de telespectatori, seară de seară.
În Las Fierbinți se prezintă viaţa comunităţii din oraşul Fierbinţi-Târg (judeţul Ialomiţa). Printre cele mai îndrăgite personaje ale filmului se numără primarul Vasile (interpretat de Gheorghe Ifrim) şi Bobiţă, patronul crâşmei locale, interpretat de actorul Mihai Bobonete. Însă, Giani, jucat de Costi Diță, a făsut senzație de-alungul sezoanelor, devenind în scurt timp unul dintre cei mai apreciați actori. Aspirina, Dalida și Gianina au fost de asemenea, trei dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran.
În ultimul sezon, Celentano nu a reușit să scape de apucăturile sale pentru băutură și a avut în mod continuu conflicte cu soacra lui. De fiecare data, aceasta îi cere socoteală în privința banilor de pensie, pe care trebuia să-i aducă pentru a se îngriji de gospodărie.
În Las Fierbinți, se abordează pe larg problemele cotidiene. Acestea sunt transpuse cu replici și în diferite ipostaze astfel încât nu este nevoie de intervenția nimănui.
Mimi Brănescu are 45 de ani și este scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, Las Fierbinți. Mai mult, acesta este soțul Mirelei Oprișor, interpreta Aspirinei din serial.
Filmul reușește să înregistreze o audință record, la fiecare sezon. Nu încetează să surprindă, iar glumele și personajele au reușit de-a lungul timpului să țină publicul în fața televizoarelor.