Unde s-au cunoscut, de fapt, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Așa a început povestea lor de dragoste

Badea Violeta, Mihnea Tălău 29.03.2023, 09:43

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac se iubesc de circa trei ani de zile. Cei doi formează un cuplu extrem de discret și se afișează rar împreună. Tocmai din acest motiv, puțini sunt cei care cunosc detalii despre începuturile relației lor. Află, din rândurile de mai jos, unde s-au cunoscut, de fapt, sportiva și afaceristul. E incredibil cum a început povestea lor de dragoste!

Detalii neștiute despre începuturile relației dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a obținut o victorie fantastică în optimile turneului WTA 1.000 de la Miami. Sportiva româncă a câștigat împotriva jucătoarei cehe Marketa Vondrousova și va da piept cu Sabalenka în sferturile de finală.

Astfel, lucrurile merg foarte bine pentru Sorana Cîrstea pe plan profesional, asta poate pentru că sportiva și-a găsit liniștea și în viața personală. Aceasta este extrem de fericită alături de partenerul său, Ion Ion Țiriac, cu care se iubește de aproximativ trei ani de zile.

Cei doi s-au cunoscut în incinta complexului Stejarii Country Club, unde tenismena locuiește de ceva timp și unde Ion Ion Țiriac s-a mutat după separarea de Ileana Lazariuc.

Complexul este deținut de tatăl său. Ion Țiriac este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, având o avere de peste 84 de miliarde de lei, potrivit celor de la Forbes.

Citește și Sorana Cîrstea și-a umplut conturile în SUA. Câți bani a câștigat iubita lui Ion Ion Țiriac în luna februarie!

Anunțul zilei de la Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac a decis să facă o pauză
Sorana Cirstea si Ion Ion Tiriac

Sorana Cîrstea a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru a ajunge o jucătoare de tenis de succes

Iubita lui Ion Ion Țiriac a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, ce eforturi a făcut pentru a avea succes în tenis. Jucătoarea a mărturisit că a început să practice acest sport încă de la o vârstă fragedă, pe când avea doar 4 anișori.

„Aveam 4 ani când m-au dus prima dată la tenis. Din primul moment s-a văzut că am talent şi că sunt făcută, ca să zic aşa, pentru acest sport. Iar uşor-uşor lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase.

În afară de şcoală şi tenis nu-mi mai aduc aminte mare lucru… Ţin minte totuşi cum eram câteodată pe balcon şi mă uitam cu jind la copiii care se jucau în faţa blocului, în timp ce eu trebuia să dorm sau mă pregăteam să merg la antrenament.

Dar să ştiţi că în general nu mi-a părut rău de sacrificiile pe care a trebuit să le fac, nu consider că nu am avut copilărie, cum se spune… Am avut doar un alt fel de copilărie şi cred că, de fapt, aşa a fost mai bine pentru mine.

La mine s-a pus problema performanţei încă de când eram foarte mică. La 5 ani aveam deja antrenor personal, făceam individualizare.

Ai mei m-au dus la tenis ca să-mi consum energia, dar au descoperit că-mi place şi că am şi talent. Aşa s-au adunat toate. Iar eu am fost conştiincioasă de la bun început. Ştiam că trebuie să mă duc la antrenamente, aveam programul foarte bine organizat”, declara Sorana Cîrstea, acum ceva timp.

Citește și Țiriac Jr. e de nerecunoscut. Cum a fost surprins în public, în timp ce iubita Sorana Cîrstea se află la o competiție în America. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...