Unde poți consulta arhiva Loto 6 din 49 pentru a vedea numerele extrase în trecut

Emanuela Pană 12.02.2022, 16:26
Unde poți consulta arhiva Loto 6 din 49 pentru a vedea numerele extrase în trecut

Tot mai muți români joacă la loto în ultimii ani, sperând că poate îi va lovi norocul și vor avea parte de câștiguri substanțiale. Dacă faci parte din categoria jucătorilor amatori, posibil să nu știi că există anumite trucuri care îți cresc șansele să câștigi, dar și o arhivă Loto 6 din 49, pe care o poți consulta pentru a vedea ce numere s-au extras în trecut. Mai multe detalii, în continuare.

Unde poți consulta arhiva Loto 6 din 49

Se știe deja că românii sunt pasionați de câștig, fapt pentru care nu e de mirare că mulți își încearcă norocul la loto, fie cu bilete ieftine și combinații simple, fie cu combinații ceva mai complexe. De multe ori, în agenții e bătaie pe bilete, iar un studiu arată că românii nu joacă la loto de plăcere, ci mai degrabă de… sărăcie.

Întrucât Loto 6 din 49 este cel mai popular joc de loto al Loteriei Române, foarte mulți români aleg să plaseze bilete la 6 din 49. Mulți dintre jucători sunt în căutarea numerelor norocoase, pentru a-și spori șansele de câștig, având în vedere că sumele puse la bătaie au crescut tot mai mult în ultimii ani.

Chiar dacă este bine cunoscut faptul că, pentru a câștiga la loto, ai nevoie în mare parte doar de noroc, la fel de bine putem observa și că există anumite numere loto care sunt extrase mai des decât altele. Ele te pot ajuta să alegi alegi o combinație norocoasă de numere pe care să o joci la loto și, de ce nu, să câștigi marele premiu.

Întrucât Loteria Română s-a arătat foarte deschisă în privința statisticilor, pe site-ul oficial al companiei putem vedea care sunt cele mai extrase numere la loto. Pe pagina numită Frecvență numere loto se găsește un grafic mai mult sau mai puțin ușor de interpretat, unde sunt prezentate  cele 49 de numere care pot fi extrase la Loto 6 din 49, precum și numărul de extrageri ale fiecărui număr în parte.

Astfel, cele mai extrase numere la Loto 6 din 49 sunt: 5, 4, 6, 36, 2 și 33. Alte numere extrase des sunt: 9, 13, 23, 25, 45, 17, 32 și 48.

Cei curioși să consulte arhiva Loto 6 din 49 pentru a vedea ce numere s-au extras în trecut pot face asta accesând acest link.

Citește și: Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică, 14 noiembrie 2021, inclusiv pentru Joker și Noroc

Trucuri care îți cresc șansele de câștig

Jucătorii împătimiți știu deja cam care sunt micile trucuri cu privire la numerele alese și nu de puține ori s-au dovedit a fi de mare ajutor. Așadar, ca să câștigi la loto, ai nevoie în primul rând de noroc, dar și de câteva cunoștințe.

Unde poți consulta arhiva Loto 6 din 49 pentru a vedea numerele extrase în trecut
Unde poți consulta arhiva Loto 6 din 49 pentru a vedea numerele extrase în trecut

O bună parte dintre jucătorii la loto cu vechime știu deja care sunt cele mai utilizate numere înscrise pe biletele de joc, iar noi vi le-am prezentat mai sus. Cu alte cuvinte, majoritatea jucătorilor la Loto 6 din 49 folosesc în diferite combinații, simple sau complexe, numerele menționate.

Când vine vorba despre cealaltă extragere loto, Joker, statistica ne arată aptul că jucătorii români folosesc cu precădere 3 numere, și anume: 3, 5 și 20. Ele sunt cel mai des regăsite în extragerile Loteriei Române.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...