Unde au plecat împreună Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Fanii s-au prins imediat

Elena Avramescu 03.08.2020, 15:02

După luni de suferință, Andreea Bălan și-a găsit din nou dragostea, iar asta se citește pe chipul ei. Artista iubește din nou cu pasiune, iar suferința după despărțirea de George Burcea, tatăl fetițelor sale, pare să fi rămas în urmă.

Unde au plecat împreună Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Chiar dacă nu s-au afișat încă împreună public, Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează de scurt timp un cuplu, și sunt extrem de îndrăgostiți. Andreea și fratele Soniei Argint au profitat de vremea frumoasă și au plecat într-o mică escapadă.

Astfel că au mers, din nou, la mare, iar pozele postate de amandoi pe rețelele de socializare i-au dat de gol. Însă nu au stat doar la bronzat, cei doi s-au aventurat în largul mării, ca niște îndrăgostiți veritabili.

Andreea și Tiberiu s-au echipat corespunzător pentru o plimbare cu iahtul. Chiar dacă nu s-au pozat împreună, imaginile de pe aceeași ambarcațiune i-au dat rapid de gol. Amândoi au fost echipați cu mânuși de condus dar și cu încălțămintea potrivită. După aceea și-au făcut poze separat și le-au postat pe social media.

Unde au plecat împreună Andreea Bălan și Tiberiu Argint
Unde au plecat împreună Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Argint Tiberiu, nu s-au putut ascunde de fani

Fanii Andreea s-au prins imediat că artista este împreună cu noul său iubit și i-au lăsat comentarii la toate pozele postate: “Sa te bucuri din plin de aceste momente :)”, “Distractie placuta la cules de scoici! ? Esti minunata! ” Libera la mare… ” ?”, “Distracție maximă și plăcută! “, “Bravo Andreea…am vazut si la Tiberiu Argint. ..poza. .tu tribord. El babord! Viata merge inainte. .si e una singura! Traieste-o langa oameni care te fac fericita! “ au fost doar câteva dintre comentarii.

Tiberiu Argint este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1, însă acesta nu a călcat pe urmele surorii sale și nu a fost atras de televiziune, ci de arhitectură. Are afacerea sa în domeniul designului de interior și este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI