Una dintre fostele soliste de la A.S.I.A, supărată fiindcă artiștii sunt tratați ca niște „milogi pomanagii”: „S-a schimbat viața radical. Acum stăm practic acasă” (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 15.12.2020, 21:16
Una dintre fostele soliste de la A.S.I.A, supărată fiindcă artiștii sunt tratați ca niște „milogi pomanagii”: „S-a schimbat viața radical. Acum stăm practic acasă” (Exclusiv)

Una dintre fostele soliste de la A.S.I.A, supărată fiindcă artiștii sunt tratați ca niște „milogi pomanagii”: „S-a schimbat viața radical. Acum stăm practic acasă”. Care a fost prima reacție a frumoasei blondine.

Ce spune Ianna de la A.S.I.A despre scandalul scrisorii artiștilor

Ce spune Ianna de la A.S.I.A despre scandalul scrisorii artiștilor. Blondina este revoltată de situația artiștilor din România și a reacționat dur la controversele care au apărut în spațiul public, după ce a semnat scrisoarea prin care aproape 100 artiști au cerut ajutor financiar de la stat, în contextul pandemiei de coronavirus.

Scrisoarea artiștilor a postată de foarte mulți cântăreți pe rețelele de socializare, acolo unde a stârnit un val de reacții negative. În cadrul acestei scrisori, cei mai criticați au fost artiștii care, pe lângă activitatea muzicală, au contracte bănoase cu cele mai mari televiziuni din țară. Ianna Novac, fosta solistă a trupei A.S.I.A se alătură valului. Soprana spune că artiștii din România sunt criticați, acuzați și puși la zid, tratați de parcă ar cere pomană și nu ceea ce li se cuvine, potrivit blondinei:

„Eu sunt de acord ca în această perioadă toată lumea să primească ajutor de la stat, nu doar artiștii și nu știu de ce lumea are ceva cu noi și este împotriva acestui ajutor pentru artișiti, pentru că unii dintre ei au cu adevărat nevoie de ajutor. Unii din ei trăiesc doar din ceea ce câștigă pe scenă. Pe de altă parte, e adevărat că sunt și artiști care trăiesc foarte bine, dar sunt extrem de puține acele cazuri, și chiar și acei care trăiesc bine, în cazul lor cheltuileile sunt imense. Nu înțeleg de ce nu ar trebui ajutați artiștii de la stat. Un artist duce viața unui sportiv, are nevoie de multe lucruri, alimentație specială, suplimente speciale, lucruri costisitoare. Repet, toată lumea trebuie ajutată în momentul de față.”, a declarat Ianna pentru playtech.ro.

Ianna Novac este una dintre cele mai apreciate artiste de pop opera din Romania
Ianna Novac este una dintre cele mai apreciate artiste de pop opera din Romania

Iannei Novac nu i-a mers foarte rău în pandemie

Ce spune Ianna de la A.S.I.A despre scandalul scrisorii artiștilor. Ianna Novac spune că, deși situația actuală din Românie este destul de grea, ea nu se poate plânge la capitolul financiar. Frumoasa blondină susține că a fost mai norocoasă decât alți colegi de-ai săi din domeniul artistic și a reușit să susțină câteva concerte, în ciuda contextului creat de pandemia de coronavirus. Mai mult de atât, Ianna și soțul ei au venituri din alte surse, lucru care o liniștește puțin.

„Eu am fost norocoasă, am avut patru-cinci concerte în pandemie. Sigur nu aș putea să spun că noi trăim din concerte, atât eu cât și soțul meu suntem angajați. Suntem relaxați din acest punct de vedere, dar pentru colegii noștri a fost o perioadă extrem de grea, mai ales pentru artiștii care nu au o altă activitate și se întrețin din ce câștigă în concerte. Nu putem să ne plângem noi.”, a mărturisit Ianna Novac, potrivit playtech.ro

Artista basarabeancă Ianna Novac este căsătorită cu Octavian Dobrotă și au, împreună, doi copii, o fată pe nume Erica și un băiețel de un an, pe nume Alexandru.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe