Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV revine pe micile ecrane. Fosta vedetă a Antenei 1 are o nouă emisiune

Badea Violeta 03.04.2023, 20:42

Bombă pe piața media din România. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară și-a anunțat revenirea pe micile ecrane. În trecut a lucrat la Antena 1, dar acum a semnat cu un alt post de televiziune. Află, din rândurile următoare, despre ce vedetă este vorba și ce emisiunea va modera!

Prezentatoare revine la TV, după mulţi ani în care a lipsit de pe sticlă

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV revine pe sticlă. Este vorba despre Anca Lungu. După mulți ani în care a lipsit de pe micile ecrane, frumoasa șatenă va avea propria emisiune, însă nu la Antena 1.

Într-un interviu pentru cei de la pentru Click!, vedeta a mărturisit că a semnat cu Prima TV. Anca Lungu a dezvăluit, de asemenea, că a decis să revină pe sticlă datorită fanilor săi, care au asaltat-o cu mesaje în mediul online.

„Unul dintre motivele pentru care am luat această decizie este publicul meu. În toți acești ani, în care am lipsit de pe micul ecran, o mare parte dintre cei care mă urmăreau la televizor s-au mutat alături de mine în social media, în special pe Instagram, acolo unde sunt foarte activă. Cu acest public împart zilnic din frumusețea locului în care m-am stabilit.

Primesc mesaje de mulțumire pentru energia pozitivă care ajunge la ei și pentru inspirăția pe care o găsesc în postările mele. Nu de puține ori oamenii m-au încurajat să fac mai mult decât atât. Mi-au cerut vlogguri și inclusiv o emisiune în care să păstrez stilul simplu și optimist care le dă poftă de viață.

După 15 ani de televiziune în care am intrat în casele oamenilor în cea mai mare parte cu știri negative și tragedii, aleg să las în urmă rolul mesagerului și să fiu eu însămi într-o producție dedicată frumosului și bunului gust”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Trebuie să ne amintim că în urmă cu cinci ani de zile, Anca Lungu a lăsat România pentru Franța. Acolo, șatena a locuit împreună cu soțul său, grecul Harry Arampatzis, dar și cei doi copii.

Citește și Cum face Anca Lungu sarmalele fără carne. Rețeta e cu adevărat inedită!

Anca Lungu
Anca Lungu

Ce emisiune va prezenta Anca Lungu la Prima TV

În cadrul aceluiași interviu, Anca Lungu a spus și ce emisiune va prezenta la Prima TV. Este vorba despre „Viața are gust”, show ce va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 11.00.

„La Prima veți călători săptămânal alături de mine în bucătăriile din Sudul Franței, Grecia sau Italia, adică în acele locuri în care te poți hrăni pe deplin, în care nu doar gustul e bun ci și conținutul e sănătos, în care se bucură și sufletul, nu doar papilele gustative.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei de mai sus.

Citește și Ioana Petric, adevărul despre „Cronica Cârcotașilor”. De ce a plecat de la Prima TV: „Am pus stop”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...