Un turist a plecat din Vama Veche cu un suvenir inedit. Proprietarul pensiunii a anunțat imediat poliția

Beatrice Dumitru 26.08.2022, 15:55
Un turist a plecat din Vama Veche cu un suvenir inedit. Proprietarul pensiunii a anunțat imediat poliția

Din orice concediu, lumea își cumpără câte un suvenir pentru a-l păstra ca amintire. Dar sunt unele persoane care sunt dornice să plece acasă cu suveniruri inedite. Este și cazul unui bărbat care a vrut să rămână cu o amintire deosebită de la Vama Veche. Numai că nu s-a bucurat prea mult timp de ea.

Ce a furat un turist din Vama Veche

Proprietarii unei pensiuni din Vama Veche au reclamat că au rămas fără un obiect important, după ce un turist l-a furat. Aceștia  au postat pe un grup de Facebook și imagini cu bărbatul în plină acțiune, la ora cinci dimineața.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum un bărbat se uită la un mic frigider, pare că se gândește câteva clipe, apoi îl scoate din priză și pleacă cu el. „Cum să faci așa ceva?”, s-a întreabat proprietara pensiunii.

Un turist a plecat din Vama Veche cu un suvenir inedit. Proprietarul pensiunii a anunțat imediat poliția
Bărbatul care a furat frigiderul a fost prins de poliție. Sursa foo: captură video

Bărbatul a fost prins

După numai câteva ore, oamenii legii l-au găsit pe bărbatul care furase frigiderul, la doar 300 de metri distanţă de pensiunea, unde fusese cazat în timpul vacanșei de la malul Mării Negre.

La data de 23 august, bărbatul în cauză ar fi sustras, de pe terasa unei pensiuni, un frigider. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a anunțat Poliția.

Frigiderul a fost înapoiat proprietarilor pensiunii, iar bărbatul care a vrut să plece cu un suvenir inedit de la Vama Veche s-a ales cu dosar penal.

Un alt proprietar a declarat că a rămas uimit atunci când a intrat în camera unor turiști, tot la malul Mării Negre, în stațiunea Eforie, fix în momentul în care turiștii își găteau o ciorbă, în camera de cazare.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...