Un tânăr din Cluj își închiriază o parte din apartament pentru Untold. Care este locul inedit la care s-a gândit. Prețul este uriaș

Ioana Bucur 04.08.2022, 15:52
Un tânăr din Cluj își închiriază o parte din apartament pentru Untold. Care este locul inedit la care s-a gândit. Prețul este uriaș

Când vine vorba de prețuri la apartamente, știm deja că orice este posibil în orașul din Transilvania, mai ales în zilele celui mai cunoscut festival de muzică din România. Un tânăr din Cluj își închiriază o parte din apartament pentru Untold. Anunțul lui a devenit viral în mediul online, stârnind un val uriaș de reacții din partea internauților care nu se pot hotărî ce este mai amuzant: prețul cerut sau părticica din locuință oferită turiștilor.

Ce parte din apartament își închiriază un tânăr din Cluj pentru UNTOLD

Când spunem Cluj-Napoca, parcă nimic nu este imposibil pe piața imobiliară, mai ales după celebra garsonieră de 12 metri pătrați ce a făcut furori pe platformele de social media în urmă cu câteva luni. Statutul de hub IT a adus la pachet o explozie a chiriilor și prețurilor în zonă, prețuri ce nu fac decât să crească și mai mult, an de an, în preajma festivalului UNTOLD.

Un tânăr inventiv s-a gândit să profite de cererea uriașă, așa că a postat un anunț inedit. El își închiriază o parte din apartament pentru cei care ajung în Cluj pentru celebrul festival de muzică. Doar că nu este vorba despre un dormitor sau sufragerie, ci balconul! Mic, neacoperit, în care a întins pe jos o saltea, câteva perne și o pătură, o experiență pe care sigur nu ai cum s-o uiți.

Dar nu este tot! Pentru patru zile de dormit pe balcon, cu priveliste spre cer, doritorii ar trebui să scoată din buzunar 240 de euro, adică în jur de 1200 de lei.

„De închiriat pe perioada Untold 4-8 august, preț 240 euro”, se arată în anunțul de pe Facebook.

Un tânăr din Cluj își închiriază o parte din apartament pentru Untold. Care este locul inedit la care s-a gândit. Prețul este uriaș

„Cu loc de parcare?”

Cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Aici cred ca și-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, ”500€ că e lux”, ”Acuș ajung acolo. Poate mai prind oferta”, ”Să ne zici, te rog, dacă primești oferte”, ”240 € e preț redus doar pentru că e Untold?”, ”Garanție cereți?”, ”Cu loc de parcare?”, au scris oamenii pe platformele de social media.

E greu de crezut că avem de-a face cu o ofertă serioasă, postarea fiind, cel mai probabil, o simplă glumă.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. În 2022, a fost plasat pe locul 5 în top festivaluri mondiale, potrivit companiei Viberate. Ediția cu numărul 7 va avea loc în perioada 4-7 august 2022, în Cluj-Napoca. Festivalul îşi deschide porţile joi, de la 14:00.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...