Un român a devenit „actorul momentului”. Rolul care i-a adus succesul într-un serial pe Netflix în doar trei zile

Badea Violeta 09.01.2023, 18:08

Cel de-al doilea sezon din „Rise of Empires: Ottoman” a fost lansat pe Netflix pe data de 29 decembrie 2022 și a prins o popularitate uriașă într-un timp foarte scurt. În serial joacă și un român. Despre cine este vorba, vei afla din rândurile următoare. Acest rol l-a făcut faimos în doar trei zile!

Detalii despre românul care joacă în serialul „Rise of Empires: Ottoman”

Primul sezon „Rise of Empires: Ottoman” s-a difuzat în anul 2020 și i-a avut în distribuție pe Cem Yiğit Üzümoğlu și Tommaso Basili. Producția s-a bucurat de un succes incredibil, așa că era doar o chestiune de timp până ce serialul avea să revină pe ecrane cu un nou sezon.

Timpul a trecut şi iată că, la finalul anului trecut, a apărut și cel de-al doilea sezon din „Rise of Empires: Ottoman”. Cele șase episoade spun povestea confruntării dintre Mahomed al II-lea Cuceritorul și Vlad Țepeș, cel din urmă fiind interpretat chiar de către un actor român.

Este vorba despre Daniel Nuță. Acesta poate spune că a ajuns pe cele mai înalte culmi ale carierei sale profesionale. În vârstă de 30 de ani, actorul, originar din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din Capitală în anul 2015.

În trecut, a jucat în „Sacrificiul”, dar și în serialul „Adela”. De asemenea, Daniel Nuță a mai apărut și în câteva filme: Dragonheart Vengeance (2020), High Strung Free Dance (2016), Eroii de la podul Jiului (2020) și Watcher (2021).

Citește și Cine este Jenna Ortega, actrița care o interpretează pe Wednesday? Lucruri mai puțin știute despre vedeta serialului filmat în România!

Daniel Nuta 9
Daniel Nuta in „Rise of Empires: Ottoman”

„Rise of Empires: Ottoman”, cel mai vizionat serial de pe Netflix din România și Turcia

Lansat pe data de 29 decembrie 2022, serialul „Rise of Empires: Ottoman” se bucură de un succes incredibil, devenind cel mai vizionat serial de pe Netflix din România și Turcia. Daniel Nuță joacă impecabil și a devenit „Actorul momentului” pentru interpretarea sa excepțională a fostului domnitor al Țării Românești.

„Mândri peste măsură de performanța trainerului nostru Daniel Nuță care, la doar o săptămână după lansarea pe Netflix.ro a serialului în care joacă, a devenit “Actorul momentului” pentru interpretarea excepțională a lui Vlad Tepes.

Serialul Rise of Empires, sezonul 2, a devenit cel mai vizionat serial de pe Netflix din România și Turcia, după doar 3 zile, depășind chiar și Wednesday.

Felicitări, Daniel!”, se arată pe pagina de Facebook a Academiei „Studiourile Buftea”.

Citelte și Când apare Wednesday sezonul 2. Cât mai au de așteptat fanii pentru a vedea continuarea serialului care face furori pe Netflix!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...