Un român a căzut cu mașina în mare în Thassos. Oamenii au împins mașina la mal, ce s-a întâmplat, de fapt

Mihnea Tălău 16.08.2023, 11:40
Un român a căzut cu mașina în mare în Thassos. Oamenii au împins mașina la mal, ce s-a întâmplat, de fapt

Un român, aflat cu familia în vacanță, a trecut prin clipe de coșmar în insula grecească Thasos. El și-a văzut, pur și simplu, mașina pe care o parcase pe dig, plutind în apa Mării Egee. Renaultul Kadjar, de culoare albastră, cu numere de București, a dispărut din locul în care omul îl parcase și a apărut în valuri. Cum a fost posibil, s-au întrebat turiștii prezenți pe plajă care l-au ajutat pe bucureștean să scoată mașina pe uscat.

Pățania românului a ajuns subiect de glume pe internet

După ce a adus mașina la mal, nefericitul șofer a constat că după ce a parcat autoturismul a uitat să tragă frâna de mână. Astfel, mașina parcată pe un plan înclinat, a pornit la vale și a plonjat direct în mare.

Evident că pățania românului a ajuns subiect de ”bârfă” pe rețelele de socializare. Lângă fotografia de pe Facebook, care surprinde evenimentul, apare și o explicație hâtră – ”Așa căldură mare a fost astăzi în Thassos că un bucureștean și-a răcorit inclusiv mașină în mare !A căzut de pe dig în Skala Kalirachis!”.

Hâtri, hâtri, dar nu toți

Iar comentariile au curs din plin pe ”Forum Thassos”, pro și contra. Cei lipsiți de simțul umorului s-au arătat chiar indignați de glumele celorlalți și nu s-au sfiit să condamne, morocănoși, o astfel de ”atitudine”.

”-S-a întâmplat ceva dragă ???
– Nu iubitule, sunt…la spălătorie !!!”
”Îl pot premia cei de la Renault…la așa scenariu nici producătorul nu cred că a visat vreodată. De acum o sa vândă Kadjarul cu pachet opțional acvatic.”
”Asta din cauză că vă lăudați că intrarea în apă e lină!
Fiți responsabili, că uite ce se poate întâmpla! ”
”Eu cred ca a vrut să bage apa în fierul de călcat, nu i-a zis nimeni că trebuie distilată și nu sărată?”

”111 emoticoane de râs din 265 pana acum. Chiar am ajuns toți niște sălbatici? E atât de amuzant accidentul unui om? Dacă pica în Dâmbovița înjurați primăria, dacă a picat în mare, în Grecia, faceți mișto.”

Și când seriozitatea lovește în plin – „Văd un singur comentariu pozitiv, empatic. În rest, dispreț, miștocăreala, glume proaste, judecată, zeflemea. Cu voi, cu de-alde VOI!!!!, NU merge țara asta pe calea cea bună. Poate-o fi fost un accident, poate-o fi gresit omul. Chiar pe toți v-au bătut părinții că vă considerau vinovați că v-ați julit genunchii?”.

În cele din urmă, autorul postării a oprit comentariile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...