Un român a ajuns milionar în SUA la 24 de ani. Sebastian Ghiorghiu a muncit la un fast-food și la o spălătorie auto

Beatrice Dumitru 25.01.2023, 16:54
Un român a ajuns milionar în SUA la 24 de ani. Sebastian Ghiorghiu a muncit la un fast-food și la o spălătorie auto

Un tânăr român a ajuns milionar în SUA la 24 de ani și a dat peste cap internetul cu opiniile sale despre bani, după ce a spus că oricine trebuie să aibă o mașină Lamborghini la vârsta de 20 de ani. Sebastian Ghiorghiu a mărturisit că a muncit încă din liceu și că a câștigat milioane de dolari până la această vârstă, însă unii îl acuză că nu ar fi lucrat nicio zi în viața lui.

A făcut opt milioane de dolari în șase ani

Sebastian Ghiorghiu s-a născut în SUA, la Detroit, dar părinții lui sunt originari din România. Tânărul de 24 de ani a devenit milionar și susține că a câștigat opt milioane de dolari în doar șase ani din diverse afaceri, precum crearea unei agenții de publicitate pentru Google, YouTube și „drop-shipping”, care se referă la practica de comerț electronic în acceptarea comenzilor clienților, dar fără a păstra stocuri reale.

Milionarul a inflamat spiritele pe internet când a afirmat că orice tânăr ar trebui să aibă un Lamborghini la 20 de ani. De asemenea, el a mai spus că avut nouă mașini până la vârsta de 19 ani.

Un român a ajuns milionar în SUA la 24 de ani. Sebastian Ghiorghiu a muncit la un fast-food și la o spălătorie auto

Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo. Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo„, a spus Sebastian Ghiorghiu într-un clip publicat pe rețelele de socializare.

Vrea să câștige și mai mulți bani

Sebastian Ghiorghiu, care se mândrește cu peste 825.000 de abonați pe Youtube, a fost acuzat de unii că nu a muncit nicio zi în viața lui, dar acesta a precizat că a avut diverse locuri de muncă în liceu, de la fast-food la o spălătorie auto.

200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri”, a mai spus Sebastian Ghiorghiu, citat de stiridiaspora.ro.

Părinții lui Sebastian Ghiorghiu s-au mutat în SUA din România în anii 1980, potrivit presei străine, iar tânărul a vorbit în cadrul unui podcast despre problemele cu banii pe care familia lui le-a avut pe vremea în care el era copil, iar acest lucru  l-a ambiționat să-și dorească să facă mulți bani. De aceea, și-a dorit să ajungă neurochirurg pentru că știa că este una dintre cele mai bine plătite meserii.

Dar în timp ce lucra la spălătoria auto, influencerul a cumpărat un Infiniti G35, ceea ce l-a inspirat să înceapă să facă afaceri cu mașini, dar s-a răzgândit și a început să vândă proprietăți imobiliare după ce a văzut că un coleg care făcea bani din vânzarea de case și închirierea de proprietăți.

Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc. Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a mai spus Sebastian Ghiorghiu în podcast.

Tânărul a mai afirmat că la vârsta de 19 an iavea o avere netă de 70-80.000 de dolari datorită muncii sale, iar acum ar face între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, conform unui alt clip de pe Youtube. Dar nu vrea să se oprească aici. ci vrea să câștige un milion de dolari pe lună.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...