Un nou șoc în Liga 1! Ce se întâmplă cu meciul Astra – Universitatea Craiova. Decizia LPF

Un nou șoc în Liga 1! Ce se întâmplă cu meciul Astra - Universitatea Craiova. Decizia LPF

După apariția unui caz de coronavirus la Astra s-a luat în discuție amânarea meciului cu Universitatea Craiova. Totuși, meciul a fost programat pentru vineri, la ora 18:45. Cel puțin asta era intenția.

Ce se întâmplă cu meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

Alți patru jucători din lotul echipei giurgiuvene au fost testați pozitiv cu noul virus și deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu meciul pe care Astra îl are cu Universitatea Craiova. Liga Profesionistă de Fotbal a confirmat apariția cazurilor de infectare la Astra și momentan oficialii au spus ce se va întâmpla în această seară.

Din păcate, sunt trei jucători de la prima echipa si unul de la echipa a doua ale caror teste au ieșit pozitiv. DSP autorizase reluarea activității numai în situația în care existau două testări negative. Meciul nu se poate juca”, a spus Justin Stefan, secretarul general al LPF.

David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram și David Bruno sunt jucătorii de la Astra care ar fi fost depistați pozitiv.

Cei de la Astra vor să joace

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânat după ce Ljubjan Crepulja a fost depistat pozitiv cu noul virus. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla, dacă LPF va mai programa meciul, deși timpul este foarte scurt, sau va fi decis la „masa verde”.

Dacă Universitatea Craiova ar fi câștigat acest meci, iar CFR Cluj ar fi pierdut în deplasarea de la FCSB, oltenii ar fi fost matematic campioni, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Apariția noilor cazuri de infectare la giurgiuveni pune sub semnul întrebării și partida Astrei cu FCSB.

Să caute variante să jucăm cele două meciuri pe teren. Indiferent la ce oră. Dacă sunt mai buni ca noi, să ne bată pe teren”, a spus Dani Coman, președintele Astrei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI