Un milionar român a fost reținut de DNA. Ce acuzații i se aduc lui Călin Donca, va ajunge la închisoare?!

Mihnea Tălău 19.09.2023, 14:13
Un milionar român a fost reținut de DNA. Ce acuzații i se aduc lui Călin Donca, va ajunge la închisoare?!

Milionarul brașovean, Călin Donca, a fost reținut de DNA pentru 24 de ore. El este acuzat de constituire de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, urmând să fie prezentat în fața judecătorilor cu o propunere de arestare pentru 30 de zile.

Călin Donca în top 500 cei mai bogați români

Călin Donca deține o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români deși încă nu a împlinit vârsta de 40 de ani. Omul de afaceri se bucura de mult succes în carieră, dar şi de apariţiile recente în mai multe show-uri de televiziune. Alături de soţia sa, Orianda, acesta a participat la „Chefi la cuţite” de la Antena 1, dar şi la „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars.

„Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați. Vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost și o bucurie și mi-a creat foamea să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi pâine și ulei. Treptat, am făcut tot pe mâinile noastre, a fost o bucurie că am putut să facem”, declara la Chefi la cuțite, Călin Donca.

Le-a sugerat părinților să nu își mai trimită copiii la scoală

Cei doi oameni de afaceri stau pe un munte de bani, au cinci copii, fiecare cu propriul lor dormitor, trăind într-un confort deosebit. Cuplul se afișează cu o colecție de mașini impresionantă, dee la Ferrari sau Lamborghini până la Rolls-Royce. Valoarea parcului auto se ridică la peste 2 milioane de euro.

Soția omului de afaceri, Orianda, a făcut public faptul că administrează o fermă unde cultivă șofran.

„Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un milion de euro pe lună, profit curat, pe care mai departe să îl investești în ce vrei tu. Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am considerat că diferența dintre atunci este doar o chestiune de timp și cu cât muncesc mai mult, cu atât timpul va fi mai scurt”, a spus Călin Donca.

El este cunoscut și pentru faptul că le-a sugerat public părinților să nu-și mai trimită copiii la școală.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...