Un miliardar se injectează cu plasma fiului de 17 ani pentru a se păstra tânăr. Cum arată bărbatul

Badea Violeta 24.05.2023, 13:22

Cu toții ne dorim o viață frumoasă și cât mai lungă, indiferent de statut sau origine. De curând, un miliardar a apelat la o procedură extrem de controversată. Pentru a se păstra tânăr, acesta și-a injectat plasma fiului de 17 ani. Iată despre cine este vorba și cum arată acum bărbatul!

Miliardarul care nu vrea să îmbătrânească și se injectează cu plasmă de la fiul său de 17 ani

Bryan Johnson, un celebru antreprenor din domeniul tehnologiei, caută de ceva timp secretul longevităţii. De curând, miliardarul de 45 de ani a testat o tehnică care, până în prezent, nu a fost dovedită științific și nu este recomandată de specialiști.

Acesta și-a luat tatăl, pe Richard, în vârstă de 70 ani, şi pe fiul, Talmage, de 17 ani, și împreună au mers la o clinică din Dallas pentru un tratament special de întinerire.

„Am evaluat sute de terapii pentru longevitate și mi s-a părut a fi ceva de proporții epice ca fiul meu, tatăl meu și cu mine să facem primul schimb multi-generațional de plasmă”, a spus Bryan Johnson.

Citește și Tratamentele pe bază de canabis medicinal: „CBD-ul contracarează efectul psihotic al THC-ului, într-o administrare medicală corectă, efectul THC-ului nu există”!

Bryan Johnson si fiul lui
Bryan Johnson si fiul lui

Primul schimb de plasmă multigenerațional din lume

Plasma adolescentului de 17 ani a fost injectată în venele tatălui său, cu scopul de a repara orice deteriorare celulară. Ulterior, aceeași procedură a fost aplicată și în cazul bunicului în vârstă de 70 de ani.

„Fiul meu, tatăl meu și cu mine am realizat primul schimb de plasmă multigenerațional din lume. Odată despărțiți de minte, acum uniți de biologie”, a scris Bryan Johnson, pe pagina sa de Instagram.

Bryan Johnson, care a făcut avere la 30 de ani, când și-a vândut compania de procesare a plăților Braintree Payment Solutions către EBay pentru 800 de milioane de dolari în numerar, se laudă cu o rutină zilnică strictă care, spune el, i-a dat inima unei persoane de 37 de ani, pielea unei persoane de 28 de ani, dar și capacitatea pulmonară și condiția fizică a unui tânăr de 18 ani.

Recent, miliardarul a publicat pe YouTube un videoclip intitulat „Oare sângele fiului meu mă va face mai tânăr?”, în care susține că firma sa anti-îmbătrânire Project Blueprint a explorat și evaluat sute de terapii pentru a încetini consecințele trecerii timpului.

„Recent, am avut o idee îndrăzneață: ce-ar fi dacă tatăl meu, fiul meu și cu mine am realiza primul schimb de plasmă multigenerațional din lume?

Plasma este partea lichidă gălbuie a sângelui. Există dovezi emergente că schimburile de plasmă pot oferi mai multe beneficii pentru sănătate”, a scris el în partea de jos a videoclipului.

Citește și De ce ni se albește părul: cercetătorii s-ar putea să fi găsit un tratament!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...