Suzy Cortez, un fotomodel celebru din Brazilia, speriată de întâlnirea cu Vladimir Putin. Ce ar fi făcut liderul rus atunci

Andra Daoud 08.03.2022, 09:46

Suzy Cortez, un fotomodel celebru din Brazilia, s-a întâlnit în urmă cu câțiva ani cu Vladimir Putin. Modelul își amintește perfect acel moment, mai ales că au existat câteva detalii care au speriat-o. Ce a făcut atunci liderul de la Kremlin și cum a discutat cu fotomodelul. Suzy spune că nu ar mai repeta experiența de atunci și vrea să uite de acea perioadă.

Un fotomodel celebru din Brazilia, speriată de întâlnirea cu Vladimir Putin

Suzy Cortez este foarte cunoscută în Brazilia și nu numai, datorită titlului de Miss BumBum, pe care l-a câștigat în 2015. Fotomodelul în vârstă de 31 de ani s-a întâlnit, la un moment dat, cu Vladimir Putin, iar atitudinea liderului de la Kremlin i-a rămas adânc întipărită în minte. În 2018, Rusia a găzduit Campionatul Mondial de Fotbal, iar un reprezentant al Federației Braziliene de Fotbal i-a făcut cunoștință lui Suzy cu liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin este o prezență care poate intimida pe oricine, iar fotomodelul a simțit acest lucru pe propria piele. Ea își amintește că Putin nu a vorbit direct cu ea, ci prin intermediul unei secretare, însă la începutul întâlnirii i-a strâns mâna și a privit-o intens, timp de câteva minute.

Putin m-a strâns de mână și s-a holbat la mine câteva minute, ceea ce m-a speriat puțin. Pe tot parcursul evenimentului stătea pe un fel de tron ​​și când voia să-mi spună ceva, vorbea cu secretara, iar secretara venea la mine și îmi transmitea”, spune Suzy Cortez.

Un fotomodel celebru din Brazilia, speriată de întâlnirea cu Vladimir Putin. Ce ar fi făcut liderul rus atunci
Suzy Cortez l-a întâlnit pe Vladimir Putin în 2018

„Nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată”

Deși i-a plăcut Rusia, fotomodelul spune că nu ar mai repeta experiența din 2018. Suzy spune că liderul de la Kremlin ar fi invitat-o să revină de câte ori dorește, însă nu îi surâde ideea, pentru că întreaga experiență și-a pus amprenta asupra ei.

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova”, a mai povestit ea, pentru DailyStar.

Suzy Cortez a fost foarte tranșantă cu privire la decizia lui Putin de a ataca Ucraina și i-a dedicat o postare pe Twitter, în care îl numește „un adevărat psihopat violent”. Ea a mai scris că și-a aruncat toate tricourile pe care le avea de la Cupa Mondială din 2018, precum și mascota câștigată la Moscova. Fotomodelul vrea să îngroape toate amintirile pe care le are din Rusia.

Urmăriți Impact.ro și pe