Un fotbalist român se transferă pe 6 milioane de euro. „Are o casă frumoasă și prietena lângă el”

Mihnea Tălău 20.01.2023, 20:58
Un fotbalist român se transferă pe 6 milioane de euro. „Are o casă frumoasă și prietena lângă el”

Formația italiană Genoa plătește 6 milioane de euro pentru internaționalul român, Radu Drăgușin. Opțiunea de cumpărare a românului de către genovezi s-a activat astfel încât suma respectivă de bani va intra în contul lui Juventus Torino, club care îl deținea pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani.

Juventus primește 6 milioane de euro în schimbul românului

Trebuie spus că este vorba de o sumă mare, dacă ne gândim la faptul că Genoa este o echipă retrogradată în Serie B.

Astfel, Drăguşin a fost cedat definitiv de Juventus şi a semnat un contract pe cinci ani, până în 2027.

Florin Manea, impresarul fotbalistului spune că în vara lui 2022, Juventus și Genoa au bătut palma pentru împrumutul stoperului Radu Drăgușin. Cluburile au convenit o opțiune de transfer definitiv în valoare de 6 milioane de euro, care depindea de numărul de puncte adunate de Genoa în acest sezon de Serie B, scrie gsp.ro.

Drăgușin semnează și este mulțumit

Cum obiectivul a fost îndeplinit, Drăguşin a fost cedat definitiv de Juventus şi a semnat un contract pe cinci ani, până în 2027.

„Radu e mulțumit acolo. Are prietena cu el, are o casă frumoasă, cu vedere la mare, într-o localitate de lângă Genova. E văzut foarte bine, dovadă că joacă meci de meci.

E cel mai utilizat jucător din echipă, are cele mai multe minute. Sunt mulțumiți de el”, a adăugat impresarul lui Drăgușin.

care susține că fundașul este urmărit de cluburi din campionate tari:

„E interes serios din Anglia pentru el, dar e de doar șase luni la Genoa. Planul nostru e să-l las să joace măcar un an acolo. Să promoveze, să mai joace un an în Serie A, apoi cred că va fi pregătit pentru orice echipă de top din lume. E urmărit serios de cluburi din top 5 din Anglia”.

Drăgușin a jucat 22 de meciuri la Genoa, 20 în Serie B, și este piesă de bază în echipa lui Alberto Gilardino.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...