Un fost mare fotbalist român trăiește o adevărată dramă. Frica de Covid-19 i-a schimbat viața la 180 de grade (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 09.12.2020, 18:12
Un fost mare fotbalist român trăiește o adevărată dramă. Frica de Covid-19 i-a schimbat viața la 180 de grade (Exclusiv)

Frica de Covid-19 îi face pe anumiți oameni să-și schimbe viața. Este cazul și unui fost mare fotbalist român care trăiește o adevarată dramă din cauza actualei pandemii. Împreună cu soția lui, își fac mari griji că boala le-ar putea afecta liniștea familiei.

Un fost mare fotbalist român trăiește o adevărată dramă

Pandemia de coronavirus afectează societate în nenumărate moduri din punct de vedere al sănătății, financiar dar și psiho-emoțional. Astfel un fost mare fotbalist român trăiește o adevarată dramă de teama că această afecțiune ar putea distruge armonia familiei. Iosif Rotariu dar și soția sa Dana Rotariu, trec printr-o perioadă cu mari emoții din această cauză. Copiii celor doi, Kassandra dar și Cristinel se confruntă cu probleme de sănătate, fiul având diabet face parte din categoria persoanelor cu risc crescut. Dana Rotariu a povestit în exclusivitate pentru Playtech situația prin care trec membrii familiei.

 ”Ne-am consultat și cu medicii și nu avem încotro. Din luna martie, Cristi, fiul nostru, care are diabet, nu a mai ieșit din casă. Participă la cursuri online, ne e frică să-l lăsam afară, ca să nu se îmbolnăvească de coronavirus. I-am cumpărat un cățeluș, un Labrador, ca să aibă companie. E foarte greu, sper să se termine necazurile”, a mărturisit Dana Rotariu.

Deși cei doi copii au probleme serioase de sănătate, optimismul celor doi soți îi propulsează deasupra problemelor de la orizont, astfel că zâmbetul celor doi copii înfiați reprezintă răsplata pentru tăria de caracter de care dau dovadă.

 ”Îi iubim nespus, facem orice pentru ei, ca să le fie bine. Stau cu noi de atâția ani, deja încep să semene cu noi la chip, la gesturi. Interesant este că au și grupele noastre sanguine. Cristi are grupa A, ca mine, iar Kassandra are grupa 0, ca Roti, le putem dona sânge, la nevoie”, a povestit Dana Rotariu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Kassandra, fiica lor, a suferit 50 de operații 
Kassandra, fiica lor, a suferit 50 de operații

Kassandra, fiica lor, a suferit 50 de operații

Fiica lor, Kassandra, este cea mai nerăbdătoare ca această perioadă să ia sfârșit, fiind o persoană foarte sociabilă. Deși a suferit 50 de operații în cei 15 ani de viață, se pare că optimismul părinților a fost dobândit și de adolescentă.

”În prezent, ea face fizioterapie, aici, la Timișoara. Anul viitor trebuie să ajungem din nou la spitalul din Franța, unde a fost operată, pentru radiografii. Se pare că va avea nevoie de o nouă proteză la picior. Așteptăm însă și părerea medicilor de acolo”. Kassandra, care suferă de osteomielită (afecțiune medicală ce distruge articulațiile), a avut o copilărie de coșmar, fiind mutilată și chinuită chiar de bunica ei. Femeia a fost condamnată la 8 ani de închisoare, după ce a turnat acid sulfuric pe fața nepoatei, a ars-o cu ţigara și a aruncat-o pe geam, de la etajul al treilea. Iosif Rotariu şi soţia lui au adoptat-o pe Kassandra pe când ea avea doar patru ani și se afla pe un pat de spital. În urma ultimei operații la șold, Kassandra a fost fericită că a putut schimba încălţămintea ortopedică de 12 centimetri cu una de doar trei centimetri.”, a declarat Dana Rotariu în cadrul aceluiași interviu.

Iosif Rotariu este foarte mândru de fiica lui, fiind foarte bucuros că a intrat la ”Liceul Shakespeare” din Timișoara, unul dintre cele mai bune din oraș. Acesta își laudă fiica pentru faptul că învață foarte bine și chiar a obținut o diplomă Cambridge care atestă faptul că vorbește foarte bine limba engleză. Puștoaica se descurcă bine și la limba franceză, învățând-o singură în perioada cât a stat în Franța pentru a face operațiile necesare. Fotbalistul își dorește foarte mult să fie sănătoasă și să urmeze facultatea care și-o dorește Kassandra.

Internat în Centrul Medical din Buziaș, Cristian, a fost adoptat de către Iosif Rotariu în 2007, în același loc unde se afla și Romina, fiica cea mare a fostului fotbalist. Ambii copii suferă de diabet. Pentru a-l scăpa de cele 6 injecții cu insulină pe care trebuia să le facă zilnic, medicii au decis să-i monteze lui Cristian o pompă de insulină în burtă. În afară de Kassandra și Cristian, soții Rotariu mai au doi copii naturali, Roberto și Romina.

Iosif Rotariu l-a adoptat în 2007, cu aceeași dragoste, și pe Cristian, internat, la acea vreme, în Centrul Medical din Buziaş, unde de altfel se afla și Romina, fiica cea mare a fostului fotbalist. Și Cristian și Romina suferă de diabet. Doctorii au decis să-i monteze băiatului o pompă de insulină în burtă, pentru a-l scăpa de cele 6 injecții pe care trebuia să le facă zilnic. Pe lângă cei doi copii înfiați, soții Rotariu au și doi copii naturali, Roberto (30 de ani) și Romina (34 de ani).

Urmăriți Impact.ro și pe