Un fost internațional, mesaj dur la adresa lui Ianis Hagi: „Are o mare problemă!”. Ce s-a aflat despre fiul Regelui

Marian Cărăvan 13.04.2020, 11:02
Un fost internațional, mesaj dur la adresa lui Ianis Hagi: „Are o mare problemă!”. Ce s-a aflat despre fiul Regelui

Într-o perioadă în care fotbalul este întrerupt, se vorbește mult despre transferuri. Ianis Hagi este unul dintre subiectele dezbătute intens în aceste zile, iar un fost internațional a fost tranșant, având un mesaj dur la adresa fiului lui Gică Hagi.

Un fost internațional, mesaj dur la adresa lui Ianis Hagi: „Are o mare problemă!”. Ce s-a aflat despre fiul Regelui

Ianis Hagi se află de o bună bucată de vreme pe lista celor de la Lazio, iar un fost internațional român care a jucat în anii 90 în Serie A a vorbit pentru presa din Italia despre mijlocașul de 21 de ani. Florin Răducioiu, unul dintre fotbaliștii emblematici ai României, a făcut parte din Generația de Aur, alături de Gică Hagi, tatăl lui Ianis.

Răducioiu este de părere că Ianis nu este pregătit pentru o revenire în campionatul italian, acolo unde a mai jucat, fără succes, la Fiorentina. În plus, a făcut referire la inconstanța sa.

„În primul rând, părerea mea este imparțială, nu implică sentimente personale, având în vedere că Ianis este fiul lui Hagi, dragul meu prieten. Trebuie să ținem cont de faptul că sezonul lui Ianis la Genk nu este desul de bun, iar la Rangers a alternat evoluțiile bune cu meciurile în care a dezamăgit. Asta e marea lui problemă. Este destul de inconstant! Nu cred că este pregătit pentru o experiență la Lazio! Mai ales ca titular. I-ar fi greu să își găsească un loc în echipa lui Inzaghi”, a spus Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu a vorbit fără reținere despre Ianis Hagi

Lazio trebuie să aibă răbdare cu Ianis Hagi

Desigur, Lazio ar face o investiție într-un jucător tânăr, de perspectivă! Este opinia lui Florin Răducioiu, care a împlinit recent 50 de ani. Fotbalistul care scria istorie la World Cup 94, alături de Gică Hagi, susține că clubul din capitala Italiei trebuie să aibă multă răbdare cu Ianis. A atras însă atenția asupra riscului pe care și l-ar asuma lazialii, în lipsa unor calități fizice excelente ale internaționalului român.

„Ianis necesită multă răbdare din partea clubului și sacrificii din partea băiatului. Din punct de vedere tehnic, Ianis e un jucători de posesie, iar antrenorul trebuie să fie atent la asta. El trebuie să joace într-un sistem care-l ajută să fie mai bun. Hagi lovește mingea cu ambele picioare, are viziune și se pricepe să dea pase bune.

Totuși, nu are calități fizice excelente, iar asta ar însemna un risc. Dar poate că ar merita să faci acest pariu”, a declarat Florin Răducioiu, citat de site-ul zonacalcio.net.

Ianis Hagi, 21 de ani, este împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive, în 12 meciuri.

Urmăriți Impact.ro și pe