Un fost component al Generației de Aur se implică în scandalul de la Survivor România. „Mă lupt cu bărbații, nu cu femeile”

Badea Violeta 08.03.2023, 18:23

Un fost component al Generației de Aur a vorbit, de curând, despre conflictul pornit la Survivor România între Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu. În primul consiliu de nominalizare al săptămânii, luptătorul MMA a atacat-o în termeni duri pe fosta știristă, lucru care nu i-a picat deloc bine unui fost fotbalist care a privit emisiunea.

Un fost fotbalist intervine în cearta dintre Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România

Un scandal monstru a izbucnit între Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, la Survivor România. Luni, pe data de 6 martie, luptătorul MMA a nominalizat-o pe fosta știristă, motivându-şi decizia prin faptul că aceasta ar fi intrat în toate certurile. Totodată, Faimosul a jignit-o în ultimul hal pe coechipiera sa.

„Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu. Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta.

Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc.”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Citește și O mai ții minte pe Ștefania de la Survivor 2022? Cum arată acum, și-a „revenit” după concurs!

Ce spune sotul Crinei Abrudan dupa scandalul dintre ea si Mihai Zmarandescu de la Survivor Romania
Ce spune sotul Crinei Abrudan dupa scandalul dintre ea si Mihai Zmarandescu de la Survivor Romania

„Nu mi se pare normal să te iei de femei”

Într-o intervenție în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Gabi Popescu, fostul component al echipei naționale de fotbal a României și soțul Crinei Abrudan, i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu.

„În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Dintre toate comentariile pe care le-a avut acest băiat (n.r. Mihai Zmărăndescu), m-au deranjat unele simple: de exemplu, după o probă la care Crina, Iftimoaie și DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta, el o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul.

Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme? Este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi”, a spus Gabi Popescu, potrivit protv.ro.

Fostul sportiv nu s-a oprit aici și a continuat atacul la adresa tânărului de 23 de ani: „Eu, ca bărbat, mă lupt cu bărbații, nu cu femeile. Nu mi se pare normal să te iei de femei.

(…) Crina merită să meargă mai departe în concursul acesta, mai are multe de demonstrat, atât Crina, cât și toate fetele din concurs. Eu cred că femeile se vor mobiliza și vor arăta ce pot de acum încolo”.

Citește și Mărturisire neașteptată la Survivor România 2023. Un concurent a recunoscut drama prin care a trecut. „Cel mai mare impas”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...