Un candidat la Primărie s-a filmat după ce s-a vopsit albastru. ”Apel disperat pentru Clotilde Armand”. VIDEO

Elena Avramescu / 09.09.2020, 16:33
Un candidat la Primărie s-a filmat după ce s-a vopsit albastru. ”Apel disperat pentru Clotilde Armand”. VIDEO

Călin Tudose, reprezentatul Partidului Ecologist Român, care până de curând a fost consilier în cadrul Primăriei Sectorului 6, a făcut un gest extrem. Acesta s-a vopsit albastru după care s-a filmat și a publicat clipul video pe Facebook, pentru a atrage atenția urmăritorilor săi.

Un candidat la Primărie s-a filmat după ce s-a vopsit albastru

Călin Tudose a vrut să tragă un semnal de alarmă, după ce s-a luat de PNL și USR, numindu-i “impostorii și electoratul”. Acesta a declarat că marea majoritate a “acestor leaderi impostori, hedoniști de formație, disprețuiesc munca ce crește o afacere organic prin trudă și s-au specializat pe “tunurile” date prin intermediul asociațiior”.

Nu s-a oprit aici fiindcă a avut câteva ceva de spus și despre Clotilde Armand, numind-o “franțuzoaica dedulcită la bine”, dar și despre Ciprian Ciucu, spunând despre el că este campion la scris hârtii pe bani grei, un zilier care nu a avut proiecte în Consiliul General pentru că nu a avut cu cine și de ce.

”Apel disperat pentru Clotilde Armand”

CELE DOUĂ FELURI DE USR/PNL-IȘTI : IMPOSTORII ȘI ELECTORATUL

Încep cu simpatizanții, în foarte mare majoritate oameni onești, serioși și aplicați în muncile pe care le prestează, oameni deschiși la schimbare (în bine) și care cred într-un viitor mai bun pentru această țară. Toată stima, doamnelor și domnilor! În definitiv, o ideologie curată de dreapta nu poate decât să schimbe lucrurile spre bine!

Continui și termin alocuțiunea cu leaderii USR/PNL, campioni ai bulling-ului politic, ai ipocriziei și ai afacerilor dubioase în general cu statul și cu orice fond financiar de oriunde, care poate fi “carotat” spre buzunar. Marea majoritate a acestor leaderi impostori, hedoniști de formație, disprețuiesc munca ce crește o afacere organic prin trudă și s-au specializat pe “tunurile” date prin intermediul asociațiior, ONG-urilor și a tuturor formelor de consultanțe care implică de fapt editarea unei proceduri direcționate în special către o entitate bugetară, urmată de emiterea instantanee a unei facturi babane.

Indivizi cum sunt franțuzoaica dedulcită la bine în România Clotilde Armand, campionul la scris hârtii pe bani grei Ciprian Ciucu, acest “zilier” (cum s-a autodenumit) care nu a avut proiecte în Consiliul General pentru că nu a avut cu cine si de ce (ignorând bucureștenii care l-au trimis acolo), acest funcționar public care a absentat la ședintele Consiliului General, care candidează din frustrare, că el “n-are”, of, măi Ciprian…, impostorul Dan Barna care se visa Președintele României și atâți alții care reprezintă astăzi atât de dizgrațios DREAPTA nu sunt nimic altceva decât o jignire la adresa opțiunii politice la vot a unei categorii de electorat.” a spus Călin Tudose pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI