Un brazilian s-a vaccinat de cinci ori împotriva Covid și a fost prins de-abia la a șasea tentativă. Ce seruri a folosit

Nicu Stan 21.08.2021, 16:51
Un brazilian s-a vaccinat de cinci ori împotriva Covid și a fost prins de-abia la a șasea tentativă. Ce seruri a folosit

Un brazilian s-a vaccinat de cinci ori împotriva Covid și a fost prins de-abia la a șasea tentativă. Postul TV Globo a intrat în posesia carnetului de vaccinare al bărbatului care locuiește în Rio de Janeiro. Ce seruri a folosit bărbatul pentru vaccinare, vedeți în articolul de mai jos.

Un bărbat din Brazilia a fost prins când vroia să se vaccineze a șasea oară împotriva COVID. Cu ce vaccinuri s-a imunizat bărbatul

Un bărbat din Brazilia, mai exact din Rio, s-a vaccinat de nu mai puțin de cinci ori în decursul a mai puțin de două luni. De asemenea, ficare imunizare a bărbatului s-a făcut cu seruri diferite.

Un bărbat din Rio de Janeiro s-a vaccinat împotriva coronavirusului de cinci ori, cu seruri de la Pfizer, Coronavac şi AstraZeneca. Acum bărbatul va trebui să dea explicaţii în fața oamenilor legii despre cum a putut primi cinci doze de vaccin într-un interval de zece săptămâni.

Un brazilian s-a vaccinat de 5 ori cu vaccinuri diferite
Un brazilian s-a vaccinat de 5 ori cu vaccinuri diferite

Ce doze de vaccin a primit bărbatul

Astfel, conform AFP, în perioada 12 mai-21 iulie, bărbatul a primit două doze de vaccin Pfizer, două de CoronaVac şi una de AstraZeneca, informează postul TV Globo, care a intrat în posesia carnetului de vaccinare a acestui locuitor din Rio.

Mai exact, bărbatul a reuşit performanța să facă două vaccinuri într-un interval de 13 zile şi a fost descoperit când intenționa să se vaccineze a şasea oară, pe data de 16 august.

Brazilianul s-a vaccinat la trei centre diferite de vaccinare

De asemenea, municipalitatea din Rio de Janeiro a explicat că bărbatul a apelat la trei centre diferite pentru vaccinare şi a profitat de probleme apărute la sistemul informatic. În plus, secretariatul Sănătăţii a precizat că „l-a putut identifica pe bărbat” şi că va lua „măsurile necesare„.

Nu în ultimul rând, pentru a fi vaccinaţi, brazilienii trebuie să fie în limita de vârstă corespunzătoare calendarului anunţat, să prezinte un act de identitate şi un certificat care să ateste că au primit prima doză de vaccin, înainte de a se se face rapelul.

Brazilienii, disperați să se vaccineze

Centrele de vaccinare nu propun brazilienilor să aleagă cu ce vaccin să se imunizeze. Astfel, oraşul Rio a trebuit în repetate rânduri să suspende vaccinarea populaţiei din cauza lipsei de vaccinuri.

Pe de altă parte, sute de cazuri de fraudă au fost anunţate, cu persoane care s-au dus la centre de vaccinare din Sao Paulo, Rio de Janeiro sau Minas Gerais pentru a primi vaccinul dorit sau chiar o a treia doză. Culmea, contrar a ceea ce se întâmplă în alte ţări, dorinţa brazilienilor de a se vaccina este una foarte mare.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe