Un bărbat din România a comandat pe internet o pereche de adidași cu 175 de lei. Cand a deschis coletul a avut un șoc

Corina Oprea 29.05.2023, 16:07
Un bărbat din România a comandat pe internet o pereche de adidași cu 175 de lei. Cand a deschis coletul a avut un șoc

Nu mai este o noutate că se dau țepe mari pe internet! Un bărbat din România a avut o experiență extrem de neplăcută cu o comandă online. Acesta a plătit 175 de lei pentru o pereche de adidași, dar când a ajuns acasă coletul lui, a avut un mare șoc. Nu se aștepta să i se întâmple chiar lui așa ceva!

Țeapă pe internet

Un bărbat a luat țeapă pe internet și a căzut în plasa acestui fenomen extrem de răspândit. Tot mai mulți oameni fac cumpărături online și la fel s-a gândit și un om din Alba Iulia. A văzut o pereche de adidași pe Facebook și i-au plăcut foarte mult, motiv pentru care a hotărât să contacteze vânzătorul și să îi cumpere imediat.

Bărbatul a plătit 175 de lei pentru o pereche de încălțări și a așteptat coletul câteva zile. Când acesta a ajuns și l-a deschis, a avut un mare șoc: înăuntru nu se afla comanda lui. Aștepta adidași de bărbați, mărimea 41, dar acolo se afla o pereche pentru femei, mărimea 39.

Nu a stat pe gânduri și a anunțat imediat autoritățile. Nu se gândea că va fi păgubit, dar se pare că a luat și el țeapă. Deși a sunat vânzătorul la numărul indicat, acesta nu era funcțional.

Vânzătorul, de negăsit

Vânzătorul nu a putut fi găsit, deși autoritățile au încercat să dea de el. Acesta nu dăduse informații personale, nimic legat de domiciliu sau vreun nume, ceea ce înseamnă că a fost o misiune imposibilă pentru polițiști.

în data de 13.11.2022, ca urmare a vizionării unui anunț pe rețeaua de socializare Facebook privind vânzarea de încălțăminte, persoana vătămată a comandat o pereche de adidași bleu cu alb, în valoare de 150 lei, mărimea 41, primind un mesaj text pentru a confirma comanda.

În continuare, în data de 15.11.2022, în jurul orei 10:00, persoana vătămată a primit prin intermediul societății de curierat Cargus un colet pentru care a achitat suma de 175 lei, dar după deschiderea pachetului a constatat că bunul livrat nu corespunde cu cel comandat, în colet fiind o pereche de adidași de damă, mărimea 39. Având în vedere acest fapt, persoana vătămată a încercat să ia legătura telefonic cu vânzătorul, apelând atât numărul de telefon, cât și numărul de telefon, menționat pe avizul de la societatea Cargus, dar niciunul dintre numerele de telefon nu era funcțional. Valoarea prejudiciului reclamat este de 175 lei, sumă cu care persoana vătămată s-a constituit parte civilă în cauză. Până în prezent au fost efectuate toate verificările, însă nu s-au putut obține date sau informații care să conducă la identificarea persoanei care a indus în eroare persoana vătămată”, au transmis judecătorii.

Pentru că nu au putut afla cine a expediat coletul și că prejudiciul a fost unul redus, dosarul a fost închis. Astfe, bărbatul din Alba Iulia a rămas păgubit și nu și-a mai recuperat banii. Cel mai tare l-a deranjat că oamenii încă se țin de astfel de prostii și nu sunt serioși, dezamăgirea fiind mai mare decât paguba.

Urmăriți Impact.ro și pe