Un bărbat din Constanța a păcălit mai multe femei cu 170.000 de euro. Le promitea dragoste ca-n filme și le lăsa leftere

Stan Filon 10.05.2023, 22:16
Un bărbat din Constanța a păcălit mai multe femei cu 170.000 de euro. Le promitea dragoste ca-n filme și le lăsa leftere

Un bărbat din Constanța a păcălit mai multe femei cu 170.000 de euro! Un adevărat Don Juan, bărbatul inventa povești după povești pentru a vrăji femei pe Internet, însă într-un final a fost prins de polițiști. A mai fost condamnat și în trecut pentru astfel de fapte.

Un bărbat din Constanța a păcălit mai multe femei cu 170.000 de euro

Așadar, caz de film la Constanța, acolo unde un bărbat a fost reținut de procurori după ce ar fi înșelat nu mai puțin de 13 femei, în doar 8 luni de zile. De parcă nu ar fi fost suficient, în mrejele sale s-au prins și doi bărbați, care au „cotizat” și ei la cauza lui.

Victimele erau racolate de pe internet, unde bărbatul în vârstă de 42 de ani făcea totul pentru ca acestea să creadă că trăiesc o adevărată poveste de iubire, ca în filme. Totul era numai lapte și miere, după care Don Juan-ul începea să se împrumute de la victime cu diferite sume de bani.

Un barbat din Constanta a pacalit mai multe femei cu 170.000 de euro
Un barbat din Constanta a pacalit mai multe femei cu 170.000 de euro

A escrocat 13 femei și doi bărbați

Bărbatul de 42 de ani avea diferite conturi, sub nume false, pe mai multe platforme de socializare și platforme de dating, unde viza femei între 35 și 45 de ani, femei de carieră, care aveau o situație financiară bună. La rândul său, poza într-un om de afaceri influent, puternic, dar și grijuliu, astfel încât femeile rămâneau pe loc impresionate de gesturile sale.

Escrocul sentimental a reușit în 8 luni să păcălească nu mai puțin de 13 femei, dar și doi bărbați. Era extrem de abil, spun polițiștii, pentru că reușea să jongleze chiar și cu 3-4 relații în același timp, fără că vreuna dintre părțile vătămate să își dea seama ce se întâmplă. În cele mai multe cazuri, iubirea din online trecea și în viața reală.

Escroc cu experiență

Potrivit anchetatorilor, în momentul în care făcea rost de bani de la una dintre victime, folosea banii respectivi ca să prindă în mreje următoarea pradă și să își asigure o continuitate a faptelor sale. Femeile nu știau niciodată una de cealaltă și bărbatul avea grijă să fie duse în locuri diferite, în orașe diferite, astfel încât ele să nu se prindă de afacerea sa. Polițiștii vorbesc despre un prejudiciu de 170.00 de euro în 8 luni de zile, bani pe care bărbatul i-ar fi rulat între victimele sale ca să le impresioneze.

Amorezul a fost ridicat de oamenii legii dintr-un apartament de lux din Sinaia, acolo unde se afla cu una dintre victimele sale. Mașina sa de lux a fost pusă sub sechestru de polițiști, la fel și suma de bani găsită asupra lui. Anchetatorii îl acuză acum de 42 de fapte de înșelăciune. Don Juan-ul de Constanța nu este străin de astfel de fapte, fiind condamnat și în trecut tot pentru infracțiuni similare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...