Un bărbat a mâncat numai la McDonald’s 100 de zile. Cu câte kilograme s-a ales după „dieta” stranie

Badea Violeta 02.06.2023, 22:45
Un bărbat a mâncat numai la McDonald’s 100 de zile. Cu câte kilograme s-a ales după „dieta” stranie

Povestea unui bărbat de 57 de ani a devenit virală în mediul online. Acesta a mâncat numai la McDonald’s 100 de zile. A încercat toate produsele, celebrii burgeri, cartofii, sosurile, salatele, dar și deserturile. Recent, le-a arătat internauților rezultatul. Iată cu câte kilograme s-a ales omul după „dieta” stranie!

A mâncat 100 de zile numai la McDonald’s. Iată cum a ajuns să arate

Kevin Maginnis, în vârstă de 57 de ani, a uimit o lume întreagă cu „dieta” sa mai puțin obișnuită. Acesta susține că a reușit să slăbească 26 de kilograme mâncând trei mese pe zi la McDonald’s.

În trecut, bărbatul din America cântărea 107 kilograme. Acum, a ajuns la 81 și este extrem de fericit. Cum a reușit? Ei bine, fanaticul McDonald’s are și un secret.

Kevin Maginnis a mâncat doar jumătate de porție la masă, niciodată mai mult. În plus, el a înlocuit sucurile din meniu cu apă, nu a consumat alcool și nu a luat gustări între mese.

„Trei mese pe zi, în fiecare zi, în ultimele 100 de zile, nimic altceva decât McDonald’s”, a declarat el, pentru presa străină.

Citește și Cum erau furați clienții McDonald’s și KFC. Nereguli importante, descoperite de Protecția Consumatorului într-o locație celebră din București!

Kevin Maginnis
Kevin Maginnis. Cum arata inainte vs cum arata acum

Ce consuma bărbatul dimineață, la prânz și seara

Kevin Maginnis le-a dezvăluit internauților ce comanda la fiecare masă și cât consuma. Dimineața, acesta comanda două burritos și o negresă sau o brioșă. însă, mănânca doar un burrito și jumătate din prăjitură.

Restul, consuma la prânz. La cină, bărbatul comanda un meniu Big Mac și mănânca doar jumătate din burger, jumătate din porția de cartofi și jumătate din plăcinta cu mere. Restul, consuma a doua zi.

„Nu este vorba despre „mâncare bună, mâncare rea” pentru a pierde în greutate”, a declarat Kevin Maginnis.

„Este vorba de controlul porțiilor, de a avea un plan și de a avea o anumită responsabilitate”, a mai transmis bărbatul din America.

În plus, omul susține că stă mai bine și la capitolul sănătate. După dieta cu McDonald’s, tensiunea lui arterială este perfectă, iar colesterolul s-a reglat, odată cu greutatea.

Citește și Un lanț românesc de restaurante vrea să se lupte cu McDonald’s și KFC. Mișcare spectaculoasă pe piața fast-food!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...