EXCLUSIV

Un autocar a rămas blocat în delimitatorul de la Pasajul Unirii din Capitală. Imagini de la fața locului

Redacția IMPACT 05.09.2022, 16:29
Un autocar a rămas blocat în delimitatorul de la Pasajul Unirii din Capitală. Imagini de la fața locului

Primul incident la Pasajul Unirii din Capitală, după ce acesta a fost inaugurat duminică seară. Un autocar a rămas blocat în delimitatorul de la Pasajul Unirii din Capitală. Totul s-a petrecut în jurul orei 15.20.

Pasajul Unirii a fost redeschis duminică seară

Circulația prin Pasajul Unirii s-a redeschis duminică, la ora 20:00, după ce a fost închis timp de două luni pentru lucrări de punere în siguranță. Lucrările au fost făcute de Primăria Sectorului 4 și au costat 12 milioane de euro.

Pasajul a fost închis pe 19 iunie, iar lucrările de punere în siguranță au durat 77 de zile.

”Aşa cum a anunţat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, Pasajul rutier Unirii se redeschide circulaţiei înainte de începerea noului an şcolar. După 77 de zile de muncă, fără niciun fel de întârziere, lucrările de punere în siguranţă a celui mai important obiectiv de infrastructură din Capitală s-au încheiat. Urmare a unei investiţii de 12 milioane de euro, Pasajul rutier Unirii, cu o lungime de aproximativ 900 de metri, a devenit cel mai sigur tunel rutier, din punct de vedere al infrastructurii din România, dar şi cel mai tehnologizat din ţară”, a transmis, sâmbătă, Primăria Sector 4.

Urmăriți Impact.ro și pe