Umilința prin care a trecut Camilla Parker înainte de căsătoria cu Regele Charles. Ziua nunții, un coșmar pentru Regina Consoartă

Stan Filon 10.10.2022, 11:38
Umilința prin care a trecut Camilla Parker înainte de căsătoria cu Regele Charles. Ziua nunții, un coșmar pentru Regina Consoartă

Acum s-a aflat prin ce umilințe a trecut Camilla Parker, înainte de căsătoria cu Prințul Charles, devenit recent Rege al Marii Britanii. Dacă acum toate par că s-au așezat în viața Reginei Consoartă, lucrurile nu au stat deloc așa în trecut. Britanicii nu se sfiau să-și arate indignarea față de Camilla, pe care o percepeau ca pe o „femeie hidoasă”, pentru că s-a implicat în mariajul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana.

Umilința prin care a trecut Camilla Parker înainte de căsătoria cu Regele Charles

Așadar, Camilla Parker a îndurat multe pentru a ajunge Regina Consoartă. S-a iubit din tinerețe cu Prințul Charles și faptul că acesta s-a căsătorit cu Prințesa Diana nu a făcut-o să-și uite marea iubire, ci se pare că relația dintre ei a continuat chiar și în timpul mariajului. După moartea tragică a prințesei Diana, cei doi iubiți nu și-au mai ascuns relația, iar Camilla Parker a devenit un personaj detestat de mulți dintre fanii Prințesei Diana.

Extertul regal Angela Levin că viața Camillei Parker nu a fost deloc ușoară, deoarece a fost percepută de publicul larg drept o „femeie hidoasă”. Autoarea citează în cartea sa un consilier regal apropiat de noul Rege, care a povestit cum această furtună de respingere publică a avut un efect profund asupra celor doi, care, în cele din urmă, au dat frâu emoțiilor chiar în ziua nunții lor. Charles și Camilla au plâns pur și simplu în ziua nunții lor, pe fondul stresului din cauza reacției publice la uniunea lor.

Umilinta prin care a trecut Camilla Parker inainte de casatoria cu Regele Charles
Umilinta prin care a trecut Camilla Parker inainte de casatoria cu Regele Charles

„Nu avea nicio protecție”

„Nu-mi vine să cred prin ce a trecut ea, nu cred că multe femei ar fi putut face față. Avea o casă fericită, mulți prieteni și mulți bani, ca apoi să ajungă să fie defăimată, numită cea mai hidoasă femeie. Asta a fost în perioada în care era cu Regele Charles, dar nu avea nicio protecție, pentru că nu erau logodiți sau căsătoriți. Oamenii se înghesuiau în jurul ei dacă mergea la supermarket, aruncau cu lucruri în ea și stăteau în fața casei ei – absolut hidos, dar ea a supraviețuit”, spune autoarea regală pentru GB News.

Autoarea a continuat să dezvăluie detalii intime despre momentul în care tensiunile cu publicul au atins apogeul în ziua nunții cuplului, când cei doi miri s-au văzut pur și simplu copleșiți de situație.

„Ea a refuzat să se ridice din pat în dimineața zilei nunții, pur și simplu nu a putut face față. Când s-au căsătorit, după ceremonie au urcat scările din Windsor și amândoi au izbucnit în lacrimi. Știu asta de la unul dintre cei mai populari consilieri ai lor. Camilla era speriată că nimeni nu se va prezenta la eveniment, pentru că nu aveau o nuntă la biserică.

Regele Charles și Camilla s-au căsătorit în 2005 în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Windsor Guildhall, de la care au lipsit însă Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Philip. Majestatea Sa a fost însă prezentă la o recepție organizată pentru cei doi miri la Castelul Windsor. De atunci, Atunci, Camilla și-a asumat titlul regal oficial de ducesă de Cornwall.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...