Umilința la care era supus prințul Harry în copilărie, la ordinul familiei. Așa a început rivaliltatea cu fratele său

Beatrice Dumitru 17.01.2023, 09:08
Umilința la care era supus prințul Harry în copilărie, la ordinul familiei. Așa a început rivaliltatea cu fratele său

Prințul Harry a lansat o carte de memorii în care a descris mai multe episoade controversate care au făcut înconjurul lumii, printre care o bătaie între el și fratele său, prințul William, despre consumul de droguri și despre faptul că cei doi frați s-au rugat de tatăl lor să nu se căsătorească cu Camilla. Fostul majordomul prinţesei Diana a dezvăluit cum a început rivalitatea dintre Harry și fratele său.

Cum a apărut rivalitatea dintre prințul William și Harry

Paul Burrell, fostul majordom al prinţesei Diana, a făcut mai multe declaraţii despre relaţia din copilărie a prinţului Harry cu fratele său William, iar el este de părere că multe dintre problemele povestite în cartea de memorii „Spare” îşi au rădăcina în primii ani ai vieţii celor doi.

Fostul majordom al prinţesei Diana se întreabă dacă nu cumva faptul că prințul William primea porții mai mari de mâncare la miciul dejun atunci când era copil, a jucat un rol în relația agitată a acestora ca adulți. Potrivit acestuia, una dintre bonele celor doi chiar i-ar fi spus lui Harry că William mănâncă mai mult pentru că „într-o zi va fi rege”. Paul Burrell, care a lucrat ca majordom al prințesei Diana timp de 10 ani și îi cunoaște pe William și Harry din copilărie, a spus că existau încă de pe atunci semne ale unei rivalități între aceștia.

Umilința la care era supus prințul Harry în copilărie, la ordinul familiei. Așa a început rivaliltatea cu fratele său

Când mă uit în urmă, îmi dau seama că erau semne pentru ce se întâmplă azi între cei doi frați. La un moment dat am văzut că William a primit trei cârnăciori la micul dejun, iar Harry doar doi. Şi Harry s-a uitat în farfurie atunci şi a întrebat de ce a primit doar doi, deşi fratele său are trei cârnaţi pe farfurie. După ce i s-a spus că William va fi rege într-o zi, Harry nu a avut de ales decât să tacă din gură şi să accepte situaţia”, a spus Paul Burrell, potrivit Daily Mail.

„Îi era greu să se ridice la standardele lui William”

Fostul angajat al Casei Regale a mai afirmat că, deși Diana îi considera pe băieți „absolut egali”, el crede că ierarhia din cadrul familiei care îl punea pe William pe primul loc a provocat ruptura dintrei cei doi fraţi. „Ducelui de Sussex îi era greu să se ridice la standardele setate de William„, a mai spus Paul Burrell.

El a adăugat că nu-l mai recunoaște pe Harry, care se află astăzi în atenția publicului, în comparație cu băiatul pe care l-a văzut crescând în Casa Regală.

Este în mod clar rănit și supărat că pentru că a fost rezerva lui William, aşa că anu face altceva decât să se răzbune”, a adăugat acesta.

„Spare”, cartea de memorii a prințului Harry, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, devenind cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile. În Marea Britanie, SUA şi Canada aceasta  a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Volumul de memorii a fost lansat în SUA cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare, iar un al doilea tiraj a fost programat pentru a răspunde cererii uriaşe.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...