ULTIMA ORĂ Mario Iorgulescu a fost scos din țară: anunțul oficial al medicilor de la Elias

Alexandru Ioanid 23.09.2019, 12:31
ULTIMA ORĂ Mario Iorgulescu a fost scos din țară: anunțul oficial al medicilor de la Elias

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, a părăsit spitalul Elias, anunță medicii unității din București. El a părăsit România în dimineața zilei de luni, 23 septembrie.

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, cel care a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr a murit, a părăsit România. El a fost scos, luni dimineață, din spitalul Elias și transportat la un spital din străinătate.

Medicii bucureșteni susțin că transferul s-a făcut la cererea familiei. Doctorii susțin că n-ar fi recomandat transferul la o clinică din străinătate, dar familia Iorgulescu a insistat.

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE”, informează reprezentanții Spitalului Elias, conform Mediafax.

Mario Iorgulescu, scos de la Elias și transferat în străinătate

Mario și Gino Iorgulescu, șeful de la LPF. Tânărul se află în continuare pe patul de spital
Mario și Gino Iorgulescu, șeful de la LPF

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal era internat în spitalul Elias din București de aproximativ două săptămâni. El a provocat un accident rutier grav în noaptea de 7 spre 8 septembrie, în urma căruia un tânăr a murit.

Mario Iorgulescu a ajuns la spital în stare gravă. Se pare că familia Iorgulescu ar fi încercat transferul lui în străinătate încă din noaptea de vineri spre sâmbătă, dar au fost ceva probleme cu aeronava care urma să-l ducă în Italia.

Nu se știe deocamdată dacă fiul șefului LPF a fost transferat în Italia sau în altă țară. Cert este că e vorba de o țară din Uniunea Europeană, după cum precizează reprezentanții spitalului Elias.

Probele recoltate după accidentul grav pe care l-a provocat Mario Iorgulescu au arătat că acesta se urcase băut și drogat la volan.  Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului. În cauză s-a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe