TVR surprinde cu un nou format de emisiune. Sebastian Felix Țopescu, fiul regretatului comentator sportiv, debutează cu „Vis sau realitate”

Narcisa Tomulescu 26.03.2023, 17:42
TVR surprinde cu un nou format de emisiune. Sebastian Felix Țopescu, fiul regretatului comentator sportiv, debutează cu „Vis sau realitate”

Numele lui Cristian Țopescu are o rezonanță aparte pentru mulți români, indiferent de generația din care fac parte. Acum, fiul său, Sebastian Felix Țopescu, îi calcă pe urme în familia TVR. Băiatul cel mai mic al regretatului comentator sportiv va avea propriul proiect la postul public de televiziune: o emisiune cu un format surprinzător pentru TVR. Când debutează „Vis sau realitate” la TVR 1.

Fiul lui Cristian Țopescu, prezentator la TVR

Sebastian Felix Țopescu va prezenta o nouă emisiune la TVR 1. Proiectul este o surpriză pentru cei care urmăresc postul și pare să fie modalitatea prin care televiziunea publică încearcă să concureze cu cele comerciale.

„Vis sau realitate”, proiectul lui Sebastian Felix Țopescu, este un reality show, iar premiera a avut loc chiar pe 26 martie, fix în ziua în care Cristian Țopescu ar fi împlinit 86 de ani. Sebastian Țopescu are 24 de ani și va intra în casele românilor în fiecare duminică, de la ora 16.30, împreună cu vedetele pe care vrea să le prezinte și altfel publicului telespectator.

„De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Țopescu ne dezvăluie dorințele secrete ale vedetelor și le ajută să și le îndeplinească, pentru o zi”, se arată în comunicatul prin care TVR a anunțat intrarea pe post a noului format de emisiune.

Alexandra Stan, prima invitată în reality show-ul lui Sebastian Țopescu
Alexandra Stan, prima invitată în reality show-ul lui Sebastian Țopescu

Prezența lui Sebastian Felix Țopescu pe sticlă, o „afacere” de familie?

Gurile rele vor spune că proiectul prezentat de Sebastian Felix Țopescu la TVR nu ar fi putut deveni realitate dacă nu ar fi fost fiul marelui comentator sportiv și al lui Christel Ungar Țopescu, membru în Consiliul de Administrație al postului public de televiziune.

„Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut, de la care am învățat foarte multe, în special despre lumea telviziunii, iar asta m-a ajutat să mă dezvolt și să ajung în punctul în care sunt astăzi. Mă simt ca peștele în apă – este cel mai bun mod în care aș putea descrie această experiență”, a mărturisit Sebastian Țopescu, adăugând că ia totul ca pe o provocare care îl face foarte fericit.

Alexandra Stan, prima invitată la „Vis sau realitate”

Ideea unui astfel de reality show cu vedete i-a aparținut chiar prezentatorului. Sebastian Țopescu a dezvăluit că scopul său este să livreze publicului un reality show „complet uman” și în care cuvântul de ordine să fie autenticitatea.

Prima vedetă autohtonă pe care Sebastian Țopescu a prezentat-o publicului TVR 1 a fost Alexandra Stan, care a devenit pentru o zi designer vestimentar, dorință pe care o avea încă din copilărie. Pe lista celebrităților care vor trăi alături de Sebastian Țopescu între vis și realitate, în edițiile următoare, se numără actorul Marius Manole, Dr. Cezar, un cardiolog foarte cunoscut în mediul online, Fuego sau chef Patrizia Paglieri.

Urmăriți Impact.ro și pe