Tricourile cu mesaje anti-Alec Baldwin fac înconjurul lumii. Familia unui fost mare președinte le confecționează FOTO

Tricourile cu mesaje anti-Alec Baldwin fac înconjurul lumii. Familia unui fost mare președinte le confecționează FOTO

Familia unui fost mare președinte american râde de Alec Baldwin, după ce actorul a împușcat mortal o femeie. Susținătorii lui Trump, inclusiv fiul său cel mare, profită de oportunitatea de a-l ridiculiza pe Baldwin, după tragedia de pe platourile de filmare din New Mexico.

Au apărut tricourile cu mesaje pline de ură la adresa lui Alec Baldwin

Au trecut doar câteva zile de când Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine în vârstă de 42 de ani, dar nu s-a știut că familia Trump savurează din plin momentul.

Familia Trump îl desființează pe celebrul actor

Cel mai mare fiu al lui Trump, Donald Jr., vinde tricouri la 27,99 de dolari pe site-ul său oficial cu sloganul batjocoritor: „Pistoalele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”. În poveștile sale de pe Instagram, fiul lui Trump a postat și o fotografie photoshopată a actorului purtând unul dintre tricourile sale.

Este cel mai recent și, probabil, cel mai flagrant exemplu al sărbătoririi de către Trump a accidentului mortal pe platourile de filmare de la „Rust”. Ideea lui Donald Trump Jr. a stârnit numeroase critici peste Atlantic, fiind vorba despre un gest legat de moartea unei persoane.

Mesajul imprimat pe tricouri face referire la tragedia care a avut loc pe platourile de filmare de la „Rust”, săptămâna trecută, în timpul căreia actorul Alec Baldwin a ucis-o, cel mai probabil din greșeală, pe Halyna Hutchins. Arma vedetei a fost încărcată cu gloanţe reale.

Fiul cel mare al fostul președinte american profită de drama momentului

În afară de tricouri, fiul cel mare al fostului președinte american distribuie mesaje şi imagini pe Instagram în care râde de drama momentului în SUA.

„Aşa arată cineva care e împotriva armelor şi care ucide mai multe persoane cu o armă decât a făcut-o vreodată întreaga voastră colecţie de arme”, a scris Donald Trump Jr. în online.

Vedeta de la Hollywood, aspru criticată de clanul Trump şi conservatori

De când s-a produs tragedia, marele actor este arătat cu degetul de fiul lui Donald Trump, precum şi de alte personalităţi ale dreptei americane pro-arme, deoarece Alec Baldwin a criticat foarte des portul de armă în SUA, un drept ferm apărat de clanul Trump şi conservatori. Ura împotriva vedetei este cauztaă și de faptul că celebritatea de la Hollywood l-a parodiat pe fostul preşedinte american de mai multe ori, în emisiunea „Saturday Night Live”.

Baldwin este marcat pe viață

Alec Baldwin este devastat, după ce pistolul cu gloanțe reale s-a descărcat accidental, după spusele sale, omorând o persoană și rănind un bărbat. Actorul a scris, vineri, pe Twitter, pentru prima dată după tragicul accident de la filmări, un mesaj în care transmitea condoleanţe familiei Hutchins. Acesta a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea acesteia şi rănirea regizorului Joel Souz, au anunţat oficialii.

„Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată. Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie”, a scris Alec pe Twitter.

„Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna”, a mai spus actorul de la Hollywood.

Imaginile cu actorul în vârstă de 63 de ani, cunoscut pentru rolurile din „30 Rock” şi „The Hunt for Red October”, în care apare tulburat, plâns și livid la față au făcut înconjurul lumii.

 

Colaj Foto : Iozan Carmen

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...