Tren deraiat între Craiova și Caracal. Călătorii sunt disperați

Stan Filon 19.02.2022, 09:17
Tren deraiat între Craiova și Caracal. Călătorii sunt disperați

Un tren mărfar a deraiat între Craiova și Caracal, iar circulația este acum paralizată în toată zona. Niciun tren nu mai trece prin acea zonă, iar traficul feroviar a fost deja deviat. Trebuie precizat faptul că nimeni nu a fost rănit în urma deraierii.

Tren deraiat între Craiova și Caracal

Traficul feroviar este oprit sâmbătă dimineaţă pe magistrala 100 Caracal-Craiova, după ce locomotiva unui tren marfar a deraiat. Echipele de intervenție se află la fața locului și se lucrează pentru deblocarea calei ferate.

„Traficul feroviar este oprit pe magistrala 100 Caracal-Craiova, după ce în staţia CF Grozăveşti, kilometrul feroviar 168, judeţul Olt, locomotiva unui tren marfar a deraiat de la primele 3 osii, iar vagoanele au rămas imobilizate peste macaze, blocând astfel ambele fire de cale ferată”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Tren deraiat intre Craiova si Caracal
Tren deraiat intre Craiova si Caracal

Trafic feroviar deviat

Nu sunt persoane rănite în urma accidentului feroviar, însă circulaţia feroviară este întreruptă total în zonă. Traficul feroviar a fost deviat pe ruta Craiova-Piatra Olt-Caracal, însă pot apărea întârzieri destul de mari, din cauza accidentului feroviar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...