Traian Băsescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpănașu la prezidențiale: „Nu cred că-i cumpăra ghetuțe Alexandrei”

Alexandru Ioanid 02.09.2019, 16:37
Traian Băsescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpănașu la prezidențiale: „Nu cred că-i cumpăra ghetuțe Alexandrei”

Traian Băsescu a comentat în termeni duri intenția lui Alexandru Cumpănașu de a candida la prezidențiale. Fostul președinte e de părere că cel ce se recomandă a fi unchiul Alexandrei Măceșanu se folosește de tragedia de la Caracal pentru a deveni eligibil pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Traian Băsescu, fostul președinte al României, ironizează anunțul lui Alexandru Cumpănașu de a candida la prezidențiale. Unchiul Alexandrei Măceșanu, despre care se crede că a fost ucisă cu brutalitate de Gheorghe Dincă, a făcut acest anunț pe Facebook.

Și-a întrebat fanii dacă sunt de părere că poate aduna cele 200.000 de semnături pentru a deveni candidat. Imediat după acest anunț, mulți au spus că Alexandru Cumpănașu se folosește de tragedia de la Caracal pentru a câștiga capital politic.

Un lucru evident și pentru fostul președinte, Traian Băsescu. Care a sugerat că, în realitate, Alexandru Cumpănașu n-ar fi avut nicio legătură de afecțiune cu Alexandra, ci doar o simplă relație de rudenie.

Traian Băsescu ironizează candidatura lui Alexandru Cumpănașu

Traian Băsescu e de părere că Alexandru Cumpănașu se folosește de tragedia de la Caracal pentru a câștiga capital politic. Nu ar fi avut niciodată o relație apropiată cu Alexandra Măceșanu, dar, totuși, se recomandă o persoană apropiată de familia Măceșanu, în opinia lui Traian Băsescu.

„Nu-i dau șanse pentru că mulți vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenției de a candida la prezidențiale și va pierde foarte mult. Nu am convingerea că domnul Cumpănașu era unul care îi cumpăra ghetuțe Alexandrei, se ducea îmbrăcat în Moș Crăciun să îi ducă daruri. Nu cred că a fost tipul acesta de unchi domnul Cumpănașu și poate și-o aduce aminte de la botez”, a comentat Traian Băsescu.

Liderul PMP crede, totuși, că electoratul de stânga ar putea vota pentru Alexandru Cumpănașu, mai ales că a fost intens promovat pe posturile de televiziune apropiate puterii.

Urmăriți Impact.ro și pe