Tragedie pentru o vedetă din România. I-a murit sora în spital: „A sfârșit prin a lua o bacterie”

Stan Filon 09.04.2023, 14:24
Tragedie pentru o vedetă din România. I-a murit sora în spital: „A sfârșit prin a lua o bacterie”

Tragedie pentru actrița Tora Vasilescu, care nu își poate reveni după moartea surorii sale. Cunoscuta actriță a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 72 de ani, însă numai sărbătoare nu a fost. Actrița este plină de mânie la adresa autorităților din țara noastră.

Tragedie pentru o vedetă din România

Tora Vasilescu a împlinit recent vârsta de 72 de ani. Născută pe data de 22 martie, actrița nu s-a putut bucura așa cum ar fi trebuit de ziua ei, deoarece nu a mai avut-o alături pe sora sa mai mică, Hermini, care a murit pe un pat de spital.

Actrița încă nu înțelege ce s-a întâmplat și de ce și-a pierdut sora. Dă vina pe autoritățile din România și pe spitalele din țara noastră, care sunt pline de infecții nosocomiale. Mai mult, actrița spune că Hermini a fost bine sănătoasă, până a făcut vaccinul anti-coronavirus. De atunci au început problemele de sănătate.

Tragedie pentru Tora Vasilescu
Tragedie pentru Tora Vasilescu (foto)

Totul s-a schimbat după ce a primit vaccinul anti-coronavirus

Din cele spuse de actriță, sora ei mai mică era diagnosticată cu o boală autoimună, care însă era ținută sub control de ani de zile. Ei bine, se pare că vaccinul anti-coronavirus ar fi schimbat ceva, dar în rău. Hermini a suferit mai multe intervenții chirurgicale, ca într-un final să ia din spital o bacterie care i-a fost fatală.

De atunci, Tora Vasilescu nu mai are pace. Nu poate accepta că sora sa mai mică a murit într-un mod banal, care putea fi evitat. În plus, este foarte supărată pe cei care i-au îndemnat pe români să se vaccineze.

„Ce mi-aș dori, de ziua mea? Să pot uita durerea pierderii surorii mele mai mici, Hermini, sau măcar să pot să accept ceea ce nu pot schimba! Era diagnosticată cu o boală autoimună, ținută sub control, se simțea foarte bine până la vaccin. După un an de suferințe, două operații, a sfârșit prin a lua o bacterie din spital, binecunoscutele nosocomiale, din cauza cărora și Ion Caramitru și-a găsit sfârșitul, după cum am citit în presă. Sunt plină de mânie și revoltă pentru lobby-știi’ protocolului de turmă!”, a declarat Tora Vasilescu pentru fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...