Tragedie pe DN65, în județul Olt. Patru decese și trei persoane rănite, în urma unui teribil accident de circulați

Stan Filon 07.03.2023, 20:16
Tragedie pe DN65, în județul Olt. Patru decese și trei persoane rănite, în urma unui teribil accident de circulați

Tragedie pe DN65, în județul Olt, acolo unde două mașini au fost implicate într-un accident rutier deosebit de grav! Patru persoane au murit pe loc, în urma impactului, iar alte trei au fost rănite. Traficul rutier este blocat, iar echipajele SMURD acționează acum.

Tragedie pe DN65, în județul Olt

Așadar, a fost carnagiu pe DN65, în județul Olt, unde două autoturisme au intrat în coliziune. Patru bărbați au fost declarați decedați, în urma impactului, iar alte trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Acestea sunt conștiente, însă au suferit diferite traumatisme.

Accidentul rutier deosebit de violent a avut loc pe DN 65 Pitești – Slatina, în localitatea Jitaru, județul Olt, potrivit Centrului Infotrafic. „Accident rutier pe Drumul European 574, în zona localităţii Jitaru, din primele datele sunt implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane. Posibil patru persoane decedate”, a transmis, marţi seară, ISU Olt.

Tragedie pe DN65, in judetul Olt
Tragedie pe DN65, in judetul Olt

Salvatorii au sosit la fața locului

Traficul în zonă este blocat, iar la fața locului au acționat patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Cercetările continuă pentru a se vedea exact în ce condiții s-a produs accidentul rutier deosebit de grav.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...