Tragedie în familia lui Adrian Enache. A murit subit: “Plângea în culise”

Corina Oprea 19.06.2023, 09:20
Tragedie în familia lui Adrian Enache. A murit subit: “Plângea în culise”

Celebrul cântăreț Adrian Enache trece prin clipe de groază! Este doliu în familia marelui artist, după ce tatăl său s-a stins din viață! Anunțul trist a fost făcut chiar de către colega sa de breaslă, Mirela Vaida, printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Bărbatul este devastat, nu și-a putut stăpâni lacrimile în văzul tuturor!

Doliu în familia lui Adrian Enache

Este doliu în familia lui Adrian Enache, după ce tatăl său a plecat subit din această lume. Bărbatul s-a stins din viață chiar înainte ca marele artist să urce pe scenă, ceea ce i-a sfâșiat inima. Cu toate acestea, și-a susținut momentele, dovedind că are un mare respect pentru fanii săi și își iubește meseria.

Anunțul trist a fost făcut chiar de către colega sa de breaslă, Mirela Vaida, cu care a avut spectacol în ziua în care s-a produs tragedia. De la celebra prezentatoare TV aflăm că Adrian se afla chiar la Teatrul Constantin Tănase când a primit vestea, cu puțin timp înainte să urce pe scenă.

Deși anunțul l-a distrus sufletește, din respect pentru fanii săi, artistul nu a anulat reprezentația și a făcut spectacol, ca de fiecare dată, deși în pauzele dintre momente plângea. Mirela Vaida a subliniat faptul că Enache este de-a dreptul un artist, care își respectă meseria și fanii chiar și în momentele critice din viață.

„Vedeți voi, nici nu știu să mă exprim acum. Am avut spectacol în această seară, la Teatrul Constantin Tănase, alături de Adrian Enache. Lui Adi i-a murit tatăl înainte de spectacol… iar Adi a fost impecabil.. a cântat, a jucat… iar între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist … să poți juca momentele astea grele..”, a scris Mirela Vaida pe rețele de socializare.

Bucuria din familia lui Adrian Enache

Deși familia trece prin clipe dureroase acum, se pare că Dumnezeu le-a făcut tuturor o mare bucurie. Peste aproximativ trei luni, Adrian Enache va deveni bunic pentru prima dată. Fiica sa, Diana, va deveni mămică și tatăl ei este în culmea fericirii!

Diana trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ionuț Vîntu, fiul celebrului om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Cei doi se iubesc deja de patru ani, iar fiica lui Adrian Enache mărturisește că se înțeleg foarte bine, se completează perfect și și-au dorit mult să devină părinți.

„Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important. Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, mărturisea Diana Enache în urmă cu ceva vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe